Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ανακαλείται παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού
ΕΛΛΑΔΑ

Ανακαλείται παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού

Στην ανάκληση παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού ιταλικής προέλευσης προχώρησε ο ΕΦΕΤ, καθώς βρέθηκε να περιέχει γλουτένη, ενώ στην ετικέτα του προϊόντος αναγράφεται η φράση «χωρίς γλουτένη». Πρόκειται για το παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού με βερίκοκο, με την εμπορική ονομασία «Teddi Yogurt Kids Bio» σε χάρτινη συσκευασία των 230 gr. που περιλαμβάνει 2 τεμάχια των 115 gr. έκαστο με αριθμό […]

giaourti

Στην ανάκληση παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού ιταλικής προέλευσης προχώρησε ο ΕΦΕΤ, καθώς βρέθηκε να περιέχει γλουτένη, ενώ στην ετικέτα του προϊόντος αναγράφεται η φράση «χωρίς γλουτένη».

Πρόκειται για το παιδικό επιδόρπιο γιαουρτιού με βερίκοκο, με την εμπορική ονομασία «Teddi Yogurt Kids Bio» σε χάρτινη συσκευασία των 230 gr. που περιλαμβάνει 2 τεμάχια των 115 gr. έκαστο με αριθμό παρτίδας L.171024 και ημερομηνία λήξης 24.10.2017, το οποίο παρασκευάστηκε από την Ιταλική εταιρεία “Fattoria Scaldasole srl” και διακινήθηκε στην Ελλάδα από την επιχείρηση “Αγροτική Βιοδιατροφική Α.Ε” (Αγίας Άννης 6Α, Άγ. Ιωάννης Ρέντης).

Η εταιρεία έχει ήδη προχωρήσει στην άμεση ανάκληση του συνόλου της εν λόγω πατρίδας και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη σχετικοί έλεγχοι.

Οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα να μην το καταναλώσουν, εφόσον έχουν ευαισθησία στη γλουτένη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις