Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τόρστεν Φινκ: «Το γκολ της ΑΕΚ ήταν οφσάιντ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τόρστεν Φινκ: «Το γκολ της ΑΕΚ ήταν οφσάιντ»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο προπονητής της Αούστρια Βιέννης, εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα του τα πήγε πολύ καλά στον αγώνα με την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως είναι κρίμα να χάνεις τους 3 βαθμούς από ένα γκολ το οποίο ήρθε από θέση οφσάιντ. «Το γεγονός ότι το 2-2 ήρθε στο 90′ […]

austria

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο προπονητής της Αούστρια Βιέννης, εξέφρασε την πίστη πως η ομάδα του τα πήγε πολύ καλά στον αγώνα με την ΑΕΚ. Παρ’ όλα αυτά, τόνισε πως είναι κρίμα να χάνεις τους 3 βαθμούς από ένα γκολ το οποίο ήρθε από θέση οφσάιντ.

«Το γεγονός ότι το 2-2 ήρθε στο 90′ μας αφήνει κάποια πίκρα, παρόλα αυτά παίξαμε πολύ καλά. Αντιδράσαμε στο προβάδισμα της ΑΕΚ και καταφέραμε να προηγηθούμε στις αρχές του β΄ ημιχρόνου, όταν είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Δεν μπορέσαμε να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις. Δείξαμε ότι έχουμε μια θέση στην Ευρώπη, όπως ακριβώς και η ΑΕΚ. Είναι κρίμα που το σκορ διαμορφώθηκε από γκολ οφσάιντ. Ετσι όπως ήλθε το ματς, νομίζω πως κερδίσαμε με την αξία μας αυτόν τον βαθμό.

Ηταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς και όταν θα έρθει η ΑΕΚ στην έδρα μας θα καταφέρουμε να την αντιμετωπίσουμε. Είμαι ευχαριστημένος με τους νέους που έπαιξαν σήμερα κι αυτό δείχνει ότι έχουμε μέλλον ως ομάδα.

Τώρα αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα τη Ριέκα, που έχασε πολύ δύσκολα από τη Μίλαν. Όμως, μετά την ισοπαλία που πήραμε, έχουμε αποκτήσει θάρρος για τη συνέχεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις