Ένας ανάπηρος στο καροτσάκι και κάτι ακόμα, είναι το μήνυμα του Βαρουφάκη στον Σόιμπλε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας ανάπηρος στο καροτσάκι και κάτι ακόμα, είναι το μήνυμα του Βαρουφάκη στον Σόιμπλε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μήνυμα μέσω εικόνας έστειλε στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κινήματος DiEM 25 στην Πάτρα, επέλεξε να φορέσει ένα T-shirt που έστελνε έμμεσο μήνυμα στον Σόιμπλε. Στο μπλουζάκι απεικονίζεται ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο που «πατάει» επάνω σε κάποιον […]

28.09.2017 | 11:20

Μήνυμα μέσω εικόνας έστειλε στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κινήματος DiEM 25 στην Πάτρα, επέλεξε να φορέσει ένα T-shirt που έστελνε έμμεσο μήνυμα στον Σόιμπλε.

Στο μπλουζάκι απεικονίζεται ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο που «πατάει» επάνω σε κάποιον άλλο και συνοδεύεται από τη λεζάντα «It’s the economy stupid!»

Η φράση «είναι η εφαρμογή, ηλίθιε» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά του Αλέξη Τσίπρα για την εφαρμογή της συμφωνίας Ελλάδας – δανειστών, στη διάρκεια συνεδρίου στο Νταβός της Ελβετίας τον Ιανουάριο του 2016.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ,  Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, είχε δηλώσει πως «δεν επρόκειτο επ’ ουδενί για προσβολή», καθώς είχε ξεσπάσει σάλος.

Exit mobile version