Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Ένας ανάπηρος στο καροτσάκι και κάτι ακόμα, είναι το μήνυμα του Βαρουφάκη στον Σόιμπλε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας ανάπηρος στο καροτσάκι και κάτι ακόμα, είναι το μήνυμα του Βαρουφάκη στον Σόιμπλε

Μήνυμα μέσω εικόνας έστειλε στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Γιάνης Βαρουφάκης. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κινήματος DiEM 25 στην Πάτρα, επέλεξε να φορέσει ένα T-shirt που έστελνε έμμεσο μήνυμα στον Σόιμπλε. Στο μπλουζάκι απεικονίζεται ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο που «πατάει» επάνω σε κάποιον […]

varouf-soible

Μήνυμα μέσω εικόνας έστειλε στον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας, κατά τη διάρκεια ομιλίας του κινήματος DiEM 25 στην Πάτρα, επέλεξε να φορέσει ένα T-shirt που έστελνε έμμεσο μήνυμα στον Σόιμπλε.

Στο μπλουζάκι απεικονίζεται ένας άνδρας σε αναπηρικό αμαξίδιο που «πατάει» επάνω σε κάποιον άλλο και συνοδεύεται από τη λεζάντα «It’s the economy stupid!»

Η φράση «είναι η εφαρμογή, ηλίθιε» είχε χρησιμοποιηθεί από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κατά του Αλέξη Τσίπρα για την εφαρμογή της συμφωνίας Ελλάδας – δανειστών, στη διάρκεια συνεδρίου στο Νταβός της Ελβετίας τον Ιανουάριο του 2016.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ,  Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, είχε δηλώσει πως «δεν επρόκειτο επ’ ουδενί για προσβολή», καθώς είχε ξεσπάσει σάλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις