Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μεγάλη απογοήτευση για τη χήρα του Χέφνερ, που τον είχε ρεζιλέψει δημόσια
LIFESTYLE

Μεγάλη απογοήτευση για τη χήρα του Χέφνερ, που τον είχε ρεζιλέψει δημόσια

Τίποτα δεν θα πάρει η τρίτη σύζυγος του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 91 ετών. Η 30χρονη Κρίσταλ Χάρις είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Χέφνερ, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του. Η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιού Χέφνερ θα […]

BEVERLY HILLS, CA - MAY 09: Playboy Founder Hugh Hefner (R) and his wife Playboy Playmate Crystal Hefner (L) attend the 2013 Playmate Of The Year announcement at The Playboy Mansion on May 9, 2013 in Beverly Hills, California. (Photo by Paul Archuleta/FilmMagic)

Τίποτα δεν θα πάρει η τρίτη σύζυγος του εκατομμυριούχου ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 91 ετών.

Η 30χρονη Κρίσταλ Χάρις είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τον Χέφνερ, με αποτέλεσμα το πρώην μοντέλο να μην κληρονομήσει τίποτα από την περιουσία του.

Η περιουσία ύψους 43 εκατομμυρίων δολαρίων του Χιού Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, καθώς και μια λίστα φιλανθρωπικών οργανώσεων που στήριζε ο ιδρυτής του Playboy.

la-fi-hotprop-crystal-harris-20141001

Η Κρίσταλ και ο Χιου Χέφνερ επρόκειτο να παντρευτούν το 2011, αλλά η ίδια ακύρωσε το γάμο. Πάνω από 300 επισκέπτες, τότε, ειδοποιήθηκαν να μην παραστούν στην τελετή, μόλις πέντε ημέρες πριν τον προγραμματισμένο γάμο. Μάλιστα, η Κρίσταλ είχε ντροπιάσει και τον σύζυγό της δημόσια, λέγοντας πως είχαν κάνει σεξ μόνο μία φορά και πως η πράξη διήρκησε μόλις δύο δευτερόλεπτα.

hugh-hefner-harris

Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το 2012 και ο Χέφνερ είχε δηλώσει πως θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του με την Κρίσταλ.

Όπως είχε γράψει στο twitter: «Η δραματική διαφορά ηλικίας μεταξύ της Κρίσταλ κι εμένα πραγματικά δεν έχει σημασία. Όσο χρόνο μου έχει απομείνει, θέλω να τον περάσουμε μαζί».

Τελικά οι δύο τους παντρεύτηκαν με την Κρίσταλ να δηλώνει «ενθουσιασμένη και πολύ ευτυχισμένη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις