Συνελήφθη η γυναίκα “κλόουν”, τριάντα χρόνια μετά (pics)

ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη η γυναίκα “κλόουν”, τριάντα χρόνια μετά (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Πέρασαν τριάντα χρόνια για να συλληφθεί η γυναίκα., που ντυμένη κλόουν είχε δολοφονήσει στις 26 Μαΐου του 1990, στο Wellington της Φλόριντα, την πρώην γυναίκα του μέλλοντα συζύγού της. Οι αστυνομικές αρχές της Virginia ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τη Sheila Keen Warren, που είχε πυροβολήσει τη Marlene Warren. Αν και η 54χρονη ήταν πάντα η Νο1 ύποπτη, τα στοιχεία δεν υπήρχαν […]

28.09.2017 | 08:46

Πέρασαν τριάντα χρόνια για να συλληφθεί η γυναίκα., που ντυμένη κλόουν είχε δολοφονήσει στις 26 Μαΐου του 1990, στο Wellington της Φλόριντα, την πρώην γυναίκα του μέλλοντα συζύγού της.

Οι αστυνομικές αρχές της Virginia ανακοίνωσαν ότι συνέλαβαν τη Sheila Keen Warren, που είχε πυροβολήσει τη Marlene Warren. Αν και η 54χρονη ήταν πάντα η Νο1 ύποπτη, τα στοιχεία δεν υπήρχαν και έτσι συνέχισε κανονικά τη ζωή της.

Η υπόθεση βγήκε από το συρτάρι εξαιτίας νέων στοιχείων DNA που προέκυψαν.

Την μοιραία ημέρα το θύμα άνοιξε την πόρτα για να παραλάβει ένα μπουκέτο λουλούδια και μπαλόνια από έναν κλόουν που φορούσε κόκκινη περούκα, κόκκινη μύτη και γάντια, ενώ είχε βαμμένο και το πρόσωπο.

Ο κλόουν την πυροβόλησε στο πρόσωπο, μπήκε σε ένα άσπρο αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες και έφυγε. Το 40χρονο θύμα πέθανε στο νοσοκομείο δύο ημέρες αργότερα.

Η Sheila Keen Warren, σημερινή σύζυγος του Michael Warren, αναμένεται να εκδοθεί στη Φλόριντα.

 

Exit mobile version