Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Μετά την σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ο Χρυσογόνος κοιτάζει προς την έξοδο
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Μετά την σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, ο Χρυσογόνος κοιτάζει προς την έξοδο

Αναμφισβήτητα ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξαπολύουν πλέον σκληρή κριτική στην κυβέρνηση είναι ο Κώστας Χρυσογόνος, που δημοσίως έχει σταθεί πολλές φορές απέναντι στις κινήσεις του κόμματος αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού. Οι φήμες για αποχώρηση του είχαν φουντώσει εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται από κάποια πλευρά. Σήμερα στις […]

chrysogonos-1000

Αναμφισβήτητα ένα από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που εξαπολύουν πλέον σκληρή κριτική στην κυβέρνηση είναι ο Κώστας Χρυσογόνος, που δημοσίως έχει σταθεί πολλές φορές απέναντι στις κινήσεις του κόμματος αλλά και του ίδιου του πρωθυπουργού.

Οι φήμες για αποχώρηση του είχαν φουντώσει εδώ και αρκετές μέρες, χωρίς όμως να επιβεβαιώνονται από κάποια πλευρά.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι η Πολιτική Γραμματεία της Σοσιαλιστικής Τάσης του ΣΥΡΙΖΑ παραχωρεί Συνέντευξη Τύπου, της οποίας το πιο επιφανές μέλος είναι ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρυσόγονος.

Όπως όλα δείχνουν, στη συνέντευξη θα ανακοινωθεί η διενέργεια ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της, με ερώτημα την αποχώρηση ή μη από τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής της ψηφοφορίας.

Όπως γράφει η «Αυγή», το ενδεχόμενο αποχώρησης της Σοσιαλιστικής Τάσης από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανό, όμως δεν υπάρχουν σαφείς πληροφορίες.

Ωστόσο αυτό που μένει να προβληματίζει, είναι οι επόμενες κινήσεις του συνταγματολόγου με την έδρα στην Ευρωβουλή, σε περίπτωση που γίνει η ψηφοφορία και το αποτέλεσμα είναι υπέρ της αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου έχει ασκήσει δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και έχει διαφοροποιηθεί από τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και αρκετό καιρό.

Για την ώρα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στις σημερινές ανακοινώσεις.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις