Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα, κακοκαιρία και σήμερα
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά προβλήματα από την καταιγίδα, κακοκαιρία και σήμερα

Μετά από την ολοκληρωτική καταστροφή στη Σαμοθράκη, η κακοκαιρία έπληξε και τη Θεσσαλονίκη, καθώς το βράδυ της Τετάρτης άνοιξαν οι ουρανοί και η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα στην πόλη. Η καταιγίδα ξέσπασε στις 21:00 το βράδυ και το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής πήρε φωτιά, αφού από τις 21:15 έως τις 03:45 δέχθηκε 120 κλήσεις για απάντληση […]

βροχη-θεσσαλονικη

Μετά από την ολοκληρωτική καταστροφή στη Σαμοθράκη, η κακοκαιρία έπληξε και τη Θεσσαλονίκη, καθώς το βράδυ της Τετάρτης άνοιξαν οι ουρανοί και η έντονη βροχόπτωση προκάλεσε πολλά προβλήματα στην πόλη.

Η καταιγίδα ξέσπασε στις 21:00 το βράδυ και το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής πήρε φωτιά, αφού από τις 21:15 έως τις 03:45 δέχθηκε 120 κλήσεις για απάντληση υδάτων από πλημμυρισμένα σπίτια και για προβλήματα στο οδικό δίκτυο.

Οι πυροσβέστες επενέβησαν σε 134 περιπτώσεις, ενώ απομάκρυναν από τα σπίτια τους και τέσσερα άτομα, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Οι δρόμοι στην περιοχή του Δενδροποτάμου, αλλά και στο Κορδελιό πλημμύρισαν, όπως επίσης και η οδός Μοναστηρίου.

Οι καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν και σήμερα περιοχές της χώρας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσίας, θα έχουμε τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, εκτός από την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, όπου η κακοκαιρία πέρασε τις προηγούμενες ημέρες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις