Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο- Ρύπανση στην περιοχή!
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βυθίστηκε φορτηγό πλοίο- Ρύπανση στην περιοχή!

Βυθίστηκε το φορτηγό αμμοληπτικό πλοίο «ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ» στον όρμο Ασπροπύργου, ανατολικά της προβλήτας Χαλυβουργικής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το πλοίο παρουσίασε εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της πλώρης, της πρύμνης και του κυρίου καταστρώματος του πλοίου να καλυφθεί από νερό. Περιμετρικά του φορτηγού πλοίου έχει ήδη διαπιστωθεί από στελέχη του λιμεναρχείου Ελευσίνας θαλάσσια ρύπανση από ελαφρά πετρελαιοειδή χρώματος πράσινου. […]

LIMENIKO

Βυθίστηκε το φορτηγό αμμοληπτικό πλοίο «ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ» στον όρμο Ασπροπύργου, ανατολικά της προβλήτας Χαλυβουργικής.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το πλοίο παρουσίασε εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο μέρος της πλώρης, της πρύμνης και του κυρίου καταστρώματος του πλοίου να καλυφθεί από νερό.

Περιμετρικά του φορτηγού πλοίου έχει ήδη διαπιστωθεί από στελέχη του λιμεναρχείου Ελευσίνας θαλάσσια ρύπανση από ελαφρά πετρελαιοειδή χρώματος πράσινου.

Στο σημείο ήδη έχει ποντισθεί, με μέριμνα του Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας, αντιρρυπαντικό φράγμα, ενώ ιδιωτική εταιρεία με τη συνδρομή δύο περιπολικών του λιμενικού ξεκίνησαν εργασίες απορρύπανσης στη θαλάσσια περιοχή.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις