Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ / Νέα υποψηφιότητα, “ανακατεύει την τράπουλα” στις επικείμενες εκλογές
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ

Νέα υποψηφιότητα, “ανακατεύει την τράπουλα” στις επικείμενες εκλογές

Ταράζει τα νερά της προεκλογικής μάχης, η νέα υποψηφιότητα για την προεδρική καρέκλα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Ο επί εξαετίας σύμβουλος του επιστημονικού φορέα, Βασίλης Βραχιώτης, κατεβάζει ανεξάρτητο συνδυασμό στην πλέον κρίσιμη εκλογική μάχη. Αν και προερχόμενος από τον κεντρώο χώρο, κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής του δράσης απέδειξε, όπως υποστηρίζουν οι κύκλοι του, πως […]

thumbnail

Ταράζει τα νερά της προεκλογικής μάχης, η νέα υποψηφιότητα για την προεδρική καρέκλα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Ο επί εξαετίας σύμβουλος του επιστημονικού φορέα, Βασίλης Βραχιώτης, κατεβάζει ανεξάρτητο συνδυασμό στην πλέον κρίσιμη εκλογική μάχη.

Αν και προερχόμενος από τον κεντρώο χώρο, κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής του δράσης απέδειξε, όπως υποστηρίζουν οι κύκλοι του, πως δεν είναι από τους φανατικούς.

Ο ίδιος  «καλεί όλους τους συναδέλφους του, από όπου κι αν προέρχονται, να τον στηρίξουν στην προσπάθεια να ανακτήσει ο ΔΣΑ το θεσμικό βηματισμό του και ο δικηγόρος την αξιοπρέπειά του».

Η μάχη για τον ΔΣΑ και αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και αναμένονται να καταλήξουν τα σχήματα που θα διεκδικήσουν την ψήφο του νομικού κόσμου της πρωτεύουσας.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις