Αθήνα

°C

Κυριακή

11

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Απεβίωσε 5χρονος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια του αγώνα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απεβίωσε 5χρονος ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια του αγώνα!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Πεντάχρονο παιδί που αγωνιζόταν στη γαλλική Γκρενόμπλ, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος U6. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή. Τα κρούσματα θανάτων ποδοσφαιριστών, έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, και η περαιτέρω εξέταση του τεράστιου αυτού  προβλήματος κρίνεται απαραίτητη. Πολλοί πιστεύουν πως […]

grenoble2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Πεντάχρονο παιδί που αγωνιζόταν στη γαλλική Γκρενόμπλ, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος U6.

Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, χωρίς όμως να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή.

Τα κρούσματα θανάτων ποδοσφαιριστών, έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια, και η περαιτέρω εξέταση του τεράστιου αυτού  προβλήματος κρίνεται απαραίτητη.

Πολλοί πιστεύουν πως ευθύνονται διάφορα σκευάσματα για τους θανάτους αυτούς, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως δεν γίνονται σωστοί ιατρικοί έλεγχοι.

Όπως και να ‘χει, αυτό πρέπει να σταματήσει. Ο αθλητισμός βρίσκεται στη ζωή μας για να την βελτιώσει, και όχι να την τελειώσει.

«Με βαθιά θλίψη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο του Τιντιάνε Νιμάγκα, μέλους της Ακαδημίας U6, ο οποίος υπέκυψε μετά από καρδιακή προσβολή, ενώ απολάμβανε το αγαπημένο του παιχνίδι. Καθ΄ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του, ήμασταν σ΄ επαφή με την οικογένεια του, πιστεύοντας πως θα μπορούσαμε να ξαναδούμε το χαμόγελο του. Αλλά δυστυχώς… Τα τρομερά νέα, έχουν συγκλονίσει τον σύλλογο μας. Σύσσωμη η οικογένεια της Γκρενόμπλ, στέλνει τα βαθιά συλλυπητήρια της, στους γονείς, στον αδελφό του Μαλίκ Σι (σ.σ. παίκτη της ομάδας μας U13), στην οικογένεια και σε όσους τον γνώριζαν», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του γαλλικού συλλόγου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις