Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τι να κάνετε αν κρατάτε τα ρούχα σας στη ντουλάπα
PLUS

Τι να κάνετε αν κρατάτε τα ρούχα σας στη ντουλάπα

Σίγουρα το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων μπορεί να βοηθήσει τα ρούχα σας να μυρίζουν ευχάριστα μετά το πλύσιμο, όμως δεν φτάνουν μόνο αυτά για να φέρουν ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει. Χρειάζεται να το κάνει και η ντουλάπα, αφού πρώτα θα την έχετε αρωματίσει. Μπορείτε να το κάνετε με τον πιο απλό και φυσικό […]

Wardrobe

Σίγουρα το απορρυπαντικό και το μαλακτικό ρούχων μπορεί να βοηθήσει τα ρούχα σας να μυρίζουν ευχάριστα μετά το πλύσιμο, όμως δεν φτάνουν μόνο αυτά για να φέρουν ένα αποτέλεσμα που θα κρατήσει. Χρειάζεται να το κάνει και η ντουλάπα, αφού πρώτα θα την έχετε αρωματίσει.

Μπορείτε να το κάνετε με τον πιο απλό και φυσικό τρόπο.

Εκτός από το αρωματικό χώρου, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι.

Ένα υλικό που βρίσκεται στην κουζίνα σου είναι οι κόκκοι καφέ που μπορούν να κάνουν την ντουλάπα σου να μυρίζει πολύ όμορφα αρκεί να γεμίσεις ένα μικρό δοχείο, στο οποίο θα υπάρχουν μερικές τρύπες και να το τοποθετήσεις στην ντουλάπα σου.

Καλό θα ήταν να το ανανεώνεις μια φορά το μήνα.
Άλλο ένα υλικό που μπορεί να βοηθήσει είναι το αρωματικό λάδι. Λίγες σταγόνες σε ένα ύφασμα με το οποίο τα ρούχα σας θα πλυθούν, θα φέρει άψογο αποτέλεσμα.

Μπορείτε επίσης να βάλετε σε ένα υφασμάτινο σακουλάκι λεβάντα ή βότανα που έχετε στο ντουλάπα της κουζίνας σας, ή ακόμα και κανέλα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις