Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο ISIS απειλεί ανοιχτά τον πρίγκιπα Χάρι
ΚΟΣΜΟΣ

Ο ISIS απειλεί ανοιχτά τον πρίγκιπα Χάρι

Με ένα video 3.30 λεπτών, τζιχαντιστής απειλεί ευθέως τον πρίγκιπα Χάρι, με αφορμή όσα είπε για την τρομοκρατία κατά την επίσκεψή του στη Σιγκαπούρη λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούνιο. Ο πρωταγωνιστής του video αναγνωρίστηκε ως Abu Uqayl από τη Σιγκαπούρη και καλεί τον Χάρι να τους πολεμήσει «αν είναι άντρας». […]

ImageHandler

Με ένα video 3.30 λεπτών, τζιχαντιστής απειλεί ευθέως τον πρίγκιπα Χάρι, με αφορμή όσα είπε για την τρομοκρατία κατά την επίσκεψή του στη Σιγκαπούρη λίγο μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούνιο.

Ο πρωταγωνιστής του video αναγνωρίστηκε ως Abu Uqayl από τη Σιγκαπούρη και καλεί τον Χάρι να τους πολεμήσει «αν είναι άντρας».

tzixant-hari-new

«Γιατί δεν έρχεσαι εδώ και να μας πολεμήσεις αν είσαι αρκετά άνδρας ώστε να στείλουμε εσένα και τα Απάτσι σου στην κόλαση;».

tzixant-hari-new2

Την ταυτότητα του τζιχαντιστή επιβεβαίωσε το υπουργείο Εσωτερικών της Σιγκαπούρης. «Οι υπηρεσίες μας εδώ και λίγο καιρό γνωρίζουν την παρουσία στη Συρία του 39χρονου Megat Shahdan bin Abdul Samad από τη Σιγκαπούρη και παρακολουθούν τις κινήσεις του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις