Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Παραίτηση- σοκ ταράζει τα νερά του AfD, λίγο μετά την μεγάλη επιτυχία (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Παραίτηση- σοκ ταράζει τα νερά του AfD, λίγο μετά την μεγάλη επιτυχία (vid)

Τη στιγμή που το βλέμμα της Ευρώπης είναι στραμμένο στην επιτυχία του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας, μια παραίτηση σοκ έρχεται να ταράξει τα νερά. Η Φράουκε Πέτρι, η συμπρόεδρος του κόμματος και μέχρι σήμερα το πιο γνωστό μέλος του, παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία, σήμερα το πρωί. Η Πέτρι […]

107594963_Frauke_Petry_FOREIGN-xlarge_trans_NvBQzQNjv4BqwMpl-Jpdv5EMZZkofEupHPg6_5O0UtIYaCxu5yBkNIU

Τη στιγμή που το βλέμμα της Ευρώπης είναι στραμμένο στην επιτυχία του ακροδεξιού κόμματος της Γερμανίας, μια παραίτηση σοκ έρχεται να ταράξει τα νερά.

Η Φράουκε Πέτρι, η συμπρόεδρος του κόμματος και μέχρι σήμερα το πιο γνωστό μέλος του, παραιτήθηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος Εναλλακτική για τη Γερμανία, σήμερα το πρωί.

Η Πέτρι ανακοίνωσε με περίεργο τρόπο, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ότι δεν θα είναι μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος στη νέα Bundestag.

germanys-far-right-afd-party-is-scaring-europe-and-may-do-well-in-sunday-elections-body-image-1457720149

Όπως μεταδίδει η Deutsche Welle την ώρα που ήταν παρόντες η Άλις Βάιντελ και ο Αλεξάντερ Γκάουλαντ, τα δύο κορυφαία στελέχη του AfD, η Πέτρι είπε:

«Μετά από προσεκτική σκέψη αποφάσισα ότι δεν θα κάτσω μαζί με τους βουλευτές του AfD» και αποχώρησε από την αίθουσα χωρίς να δώσει καμία άλλη εξήγηση.

Σύμφωνα με την DW εδώ και μήνες υπήρχε διαμάχη ανάμεσα στα τρία κορυφαία στελέχη του AfD.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις