Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / Επιμένει η Αυλωνίτου για την φωτογραφία με την γυναίκα γεμάτη πίσσα: Είναι photoshop! (vid)
ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Επιμένει η Αυλωνίτου για την φωτογραφία με την γυναίκα γεμάτη πίσσα: Είναι photoshop! (vid)

Μέχρι κι έξω από τα σύνορα έγινε γνωστή η γυναίκα που φωτογραφήθηκε με την πίσσα κολλημένη πάνω της στο Π. Φάληρο, αλλά η Ελένη Αυλωνίτου επιμένει να μην πιστεύει πως η φωτογραφία είναι αληθινή. Στην γραμμή του Γιώργου Κατρούγκαλου που διαψεύδει την αποχώρηση της επενδυτικής εταιρείας του Κατάρ ενώ υπάρχει ανακοίνωση, η κ. Αυλωνίτου υπονόησε […]

avlonitou

Μέχρι κι έξω από τα σύνορα έγινε γνωστή η γυναίκα που φωτογραφήθηκε με την πίσσα κολλημένη πάνω της στο Π. Φάληρο, αλλά η Ελένη Αυλωνίτου επιμένει να μην πιστεύει πως η φωτογραφία είναι αληθινή.

Στην γραμμή του Γιώργου Κατρούγκαλου που διαψεύδει την αποχώρηση της επενδυτικής εταιρείας του Κατάρ ενώ υπάρχει ανακοίνωση, η κ. Αυλωνίτου υπονόησε ότι η φωτογραφία του Βέλγου φωτογράφου είναι προϊόν photoshop.

«Γιατί οι Βέλγοι δεν ξέρουν από photoshop;» αναρωτήθηκε η κυρία Αυλωνίτου το πρωί της Κυριακής, στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

«Υπάρχει άνθρωπος που θα βλέπει την πίσσα και θα λέει “α, τι ωραία, ο δήμαρχος μας έφερε λασπόλουτρα”», συνέχισε.

ImageHandler

Στο στούντιο βρισκόταν καλεσμένος και ο δήμαρχος Γλυφάδας, ο οποίος κατήγγειλε ότι ακόμα και σήμερα στο βυθό υπάρχουν σωματίδια μαζούτ.

Όμως και γι΄αυτό υπήρχαν επιχειρήματα από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτά… συμβαίνουν. Και στην Ελευσίνα είχε γίνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν», σχολίασε η κ. Αυλωνίτου.

Στη συνέχεια ήρθε και ο καβγάς με τον κ. Κεδίκογλου που δήλωσε πως τα βλέπει όλα μαύρα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, υποστηρίζοντας το σχέδιο του Μητσοτάκη.

“To 2010 είχαμε ενα ΑΕΠ 230 δις ευρώ, το 2015, που ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ, είχαμε ενα ΑΕΠ, 170 δις. Πενήντα δις λιγότερα δηλαδή.

Λέω λοιπόν τώρα, για το πως θα μειωθούν οι φόροι, είναι η πρώτη χρονιά που τρέχουμε σταθερά. Θα κλείσει το έτος με ανάπτυξη,  κοντά στο 2%.

Αρα για να μειωθούν οι φόροι, πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη, και είναι η πρώτη φορά που έχουμε ανάπτυξη. Θέλουμε επίσης να κρατήσουμε το κοινωνικό κράτος κάτι που διέλυσε η ΝΔ”, απάντησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Και κάπου εκεί,  ξέφυγε η κατάσταση, με τον κ. Κεδίκογλου να φωνάζει στην κ. Αυλωνίτου: “Τι ψέματα ειναι αυτά που λέτε. Δεν ντρέπεστε?

Μην τσιρίζεις..”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις