Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αποκάλυψη σοκ της Ρωσίας για τη σχέση Αμερικής- τζιχαντιστών (photos)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκάλυψη σοκ της Ρωσίας για τη σχέση Αμερικής- τζιχαντιστών (photos)

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από αέρος που αποκαλύπτουν την ειρηνική συνύπαρξη δυνάμεων του αμερικανικού στρατού με τους τζιχαντιστές, στη Συρία. Οι φωτογραφίες απεικονίζουν θωρακισμένα οχήματα τύπου Hummer των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, που βρίσκονται σε οχυρωμένα από τους τζιχαντιστές σημεία στη Συρία. «Στις λήψεις φαίνεται καθαρά ότι μονάδες βρίσκονται σε οχυρωμένα σημεία, τα οποία […]

russia1-1506264150

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από αέρος που αποκαλύπτουν την ειρηνική συνύπαρξη δυνάμεων του αμερικανικού στρατού με τους τζιχαντιστές, στη Συρία.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν θωρακισμένα οχήματα τύπου Hummer των ειδικών δυνάμεων των ΗΠΑ, που βρίσκονται σε οχυρωμένα από τους τζιχαντιστές σημεία στη Συρία.

«Στις λήψεις φαίνεται καθαρά ότι μονάδες βρίσκονται σε οχυρωμένα σημεία, τα οποία ήταν προηγουμένως εξοπλισμένα από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους» όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

russia4-1506264163

Στη συνέχεια, προσθέτει ότι παρά το γεγονός ότι οι αμερικανικές δυνάμεις βρίσκονται σε τομείς «τρέχουσας ανάπτυξης» δυνάμεων του ISIS,  δεν υπάρχουν ενδείξεις οχύρωσής τους. Σύμφωνα με τους Ρώσους, κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «που βρίσκονται σε περιοχές κατεχόμενες από τρομοκράτες, νιώθουν απόλυτα ασφαλείς».

russia3-1506264157

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε πρόσφατα πως αν οι δυνάμεις της στη Συρία προκληθούν από τους Αμερικανούς στρατιώτες που υποστηρίζουν τους Σύρους μαχητές της Αλ Νούσρα και άλλων γκρουπ, κυρίως Κούρδων, θα προβούν σε εκτεταμένους βομβαρδισμούς των περιοχών αυτών.

russia2-1506264154
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις