Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Η ζεϊμπεκιά του Κουτσούμπα υπό τους ήχους της Ρόζας (video)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ζεϊμπεκιά του Κουτσούμπα υπό τους ήχους της Ρόζας (video)

  Την αποθέωση γνώρισε από τους συντρόφους του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όταν σηκώθηκε να χορέψει με το που ακούστηκαν από τα μεγάφωνα οι πρώτες νότες της θρυλικής «Ρόζας». Το εν λόγω περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο, με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη, του Δημήτρη Μπάση, της Μελίνας Ασλανιδου, του […]

koutsoubas zeibekiko

 

Την αποθέωση γνώρισε από τους συντρόφους του ο Δημήτρης Κουτσούμπας, όταν σηκώθηκε να χορέψει με το που ακούστηκαν από τα μεγάφωνα οι πρώτες νότες της θρυλικής «Ρόζας».

Το εν λόγω περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της μεγάλης συναυλίας-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο, με τη συμμετοχή του Μίλτου Πασχαλίδη, του Δημήτρη Μπάση, της Μελίνας Ασλανιδου, του Βασίλη Κορακάκη και του Κώστα Τριανταφυλλίδη, η οποία έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του 43ου φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο Τρίτση, στο Ιλιον.

Αν και δε μας έχει συνηθήσει σε κάτι τέτοια, ο Γ.Γ του ΚΚΕ χόρεψε ένα πρώτης τάξεως ζεϊμπέκικο, μην μπορώντας να αντισταθεί στη βαριά λαϊκή φωνή του αείμνηστου συνονόματού του.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις