Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις: “Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι”! (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις: “Οι άνθρωποι είναι ανίκανοι”! (vid)

    Και το σίριαλ γύρω από την παραίτηση Κουρουμπλή καλά κρατεί, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προβαίνει σε νέα κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, όσον αφορά στο ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» που οδήγησε στην πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό. «Ο Σαρωνικός έχει καταστραφεί γιατί οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Την παραίτηση Κουρουμπλή την ζητά […]

 

adonis

 

Και το σίριαλ γύρω από την παραίτηση Κουρουμπλή καλά κρατεί, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να προβαίνει σε νέα κριτική για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, όσον αφορά στο ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ» που οδήγησε στην πετρελαιοκηλίδα στο Σαρωνικό.

«Ο Σαρωνικός έχει καταστραφεί γιατί οι άνθρωποι είναι ανίκανοι. Την παραίτηση Κουρουμπλή την ζητά η Ελλάδα. Κάθε ημέρα που τον κρατά ο Τσίπρας καταλαβαίνει η Ελλάδα πόσο ο πρωθυπουργός είναι αδύναμος» δήλωσε με στόμφο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ΣΚΑΙ το πρωί του Σαββάτου.

Ο κ. Γεωργιάδης, μάλιστα, υποστήριξε πως ο υπουργός Ναυτιλίας, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα έλεγε ότι το σήμα κινδύνου το εξέπεμψε το «Αγία Ζώνη ΙΙ», την Παρασκευή στη συζήτηση στη Βουλή είπε ότι το εξέπεμψε άλλο πλοίο.

«Είναι δυνατόν ο υπουργός να μην ξέρει μια εβδομάδα μετά τι έγινε με το ατύχημα;» διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις