Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Απίστευτη η διαθήκη του Τζέρι Λιούις: “Ξέχασε” τα πέντε υπόλοιπα παιδιά του
LIFESTYLE

Απίστευτη η διαθήκη του Τζέρι Λιούις: “Ξέχασε” τα πέντε υπόλοιπα παιδιά του

Αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλοι κωμικοί δεν αστειεύονται διόλου στην προσωπική τους ζωή, ο Τζέρι Λιούις, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 91 ετών, αποφάσισε να αποκληρώσει τους πέντε γιους του και να τα αφήσει όλα στην 25χρονη κόρη του. Ως φαίνεται, ο αείμνηστος κωμικός κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση μετά το […]

jerry lewis

Αποδεικνύοντας ότι οι μεγάλοι κωμικοί δεν αστειεύονται διόλου στην προσωπική τους ζωή, ο Τζέρι Λιούις, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 91 ετών, αποφάσισε να αποκληρώσει τους πέντε γιους του και να τα αφήσει όλα στην 25χρονη κόρη του.

Ως φαίνεται, ο αείμνηστος κωμικός κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση μετά το επεισοδιακό διαζύγιό του από την πρώτη του σύζυγο, Πάτι Πάλμερ, στις αρχές της δεκαετίας του ’80, το οποίο και οδήγησε στο να υποστούν ανεπανόρθωτο πλήγμα οι σχέσεις του με τους πέντε γιους που απέκτησε από εκείνη.

Mε την Πάλμερ

0252f0eab73a6d83850fc2b85faf3110--jerry-lewis-jerry-oconnell

Η υπερτυχερή και μοναδική κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας του δεν είναι άλλη από την κόρη που απέκτησε μέσω υιοθεσίας με τη δεύτερη σύζυγό του Σάντι Λιούις.

Την ίδια στιγμή, η άλλη κόρη του, η 70χρονη Σούζαν Λιούις που αποτελεί παράνομο καρπό του έρωτα του με το μοντέλο Λιν Ντίξον όσο ήταν παντρεμένος με την Πάλμερ, πέρασε όλη τη ζωή της στη φτώχεια.

Mε την Σάντι

gettyimages-961427971

Πλέον ζει στους δρόμους, καθώς ουδέποτε την αναγνώρισε επίσημα, αλλά δεν του κρατάει κακία.

«Με συναντούσε όποτε μπορούσε», λέει η γυναίκα, που φυλάει ακόμα στο πορτοφόλι της μια φωτογραφία που ποζάρουν μαζί.

Όσο για το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είναι άστεγη, δήλωσε πως «αυτά τα πράγματα συμβαίνουν» κι αν κάτι έχει κληρονομήσει από τον μπαμπά της είναι να αντέχει τις δυσκολίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις