Βρέθηκαν νεκροί οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους

ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν νεκροί οι δύο επιβάτες του αεροσκάφους

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Οι 2 επιβαίνοντες που βρίσκονταν μέσα στο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κομοτηνή εντοπίστηκαν στην άτρακτο. Η διαδικασία ανάσυρσής του ζευγαριού από την Ουκρανία, ολοκληρώθηκε. Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και κατέπεσε στην Κερασιά Κομοτηνής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα συντρίμμια βρήκε ένας κτηνοτρόφος, νότια του χωριού κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Στο σημείο […]

23.09.2017 | 07:18

Οι 2 επιβαίνοντες που βρίσκονταν μέσα στο αεροσκάφος που συνετρίβη στην Κομοτηνή εντοπίστηκαν στην άτρακτο.

Η διαδικασία ανάσυρσής του ζευγαριού από την Ουκρανία, ολοκληρώθηκε.

Το αεροσκάφος απογειώθηκε από το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης και κατέπεσε στην Κερασιά Κομοτηνής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, τα συντρίμμια βρήκε ένας κτηνοτρόφος, νότια του χωριού κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Στο σημείο που υπέδειξε ο κτηνοτρόφος βρέθηκε το φτερό του αεροσκάφους. Το υπόλοιπο “σώμα” του βρέθηκε μέσα σε χαράδρα, σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

Στις έρευνες συμμετείχε από αέρος ένα σούπερ πούμα, που απογειώθηκε στις 5 το απόγευμα, ενώ επίγειες δυνάμεις προσέγγισαν τα συντρίμμια, παρά τις δυσκολίες.

Στην περιοχή επιχειρούσαν, με επικεφαλής τον αντιπύραρχο Κώστα Παπάζογλου, διοικητή της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κομοτηνής, μία ορειβατική ομάδα της ΕΜΑΚ, ένα διασωστικό της 4ης ΕΜΑΚ και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής.

 

Exit mobile version