Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το βραβείο του «καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το βραβείο του «καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς»

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Τα τελευταία χρόνια, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Μέσσι και το Κριστιάνο Ρονάλντο, να βρίσκονται στις υποψηφιότητες για το βραβείου του «καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς». Έτσι θα είναι και φέτος λοιπόν, και δίπλα τους θα έχουν αυτόν που απασχόλησε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τη μεταγραφή του το καλοκαίρι, τον […]

fifa

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τον Μέσσι και το Κριστιάνο Ρονάλντο, να βρίσκονται στις υποψηφιότητες για το βραβείου του «καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς».

Έτσι θα είναι και φέτος λοιπόν, και δίπλα τους θα έχουν αυτόν που απασχόλησε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο με τη μεταγραφή του το καλοκαίρι, τον Νεϊμάρ.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος οδήγησε τη Ρεάλ στην κατάκτηση του Champions League για δεύτερη σερί χρονιά, είναι το φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου προπονητή, με αντιπάλους δύο Ιταλούς, τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τον Αντόνιο Κόντε.

Η Ομοσπονδία, θα βραβεύσει για πρώτη φορά στην ιστορία της τον κορυφαίο τερματοφύλακα της χρονιάς, και υποψήφιοι είναι οι Τζίτζι Μπουφόν, Μάνουελ Νόιερ, Κέιλορ Νάβας.

Το βραβείο Πούσκας, θα απονεμηθεί στο καλύτερο γκολ της χρονιάς, και μπορούν να το παραλάβουν ακόμα και ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, ή “πιτσιρικάδες”!

Τέλος, οι οπαδοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, της Σέλτικ και της Κοπεγχάγης διεκδικούν το “Fan Award” για τους καλύτερους φιλάθλους της χρονιάς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις