Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στα χέρια της Ασφάλειας ο ληστής των φαρμακείων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα χέρια της Ασφάλειας ο ληστής των φαρμακείων

Του Πέτρου Καρσιώτη Κυκλοφορούσε με μοτοσυκλέτα κι ένα μαχαίρι κρυμμένο στα ρούχα του. Εντόπιζε στα Βόρειοανατολικά Προάστια, φαρμακεία. Εστίαζε να βρίσκονται στο εσωτερικό νεαρές υπάλληλοι, όχι όμως πελάτες. Εισέβαλε με την απειλή μαχαιριού Εισέβαλε, φορώντας κράνος  και με την απειλή του μαχαιριού λήστευε τις υπαλλήλους. Συνελήφθη εν τέλει  από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής , σε […]

2191230

Του Πέτρου Καρσιώτη

Κυκλοφορούσε με μοτοσυκλέτα κι ένα μαχαίρι κρυμμένο στα ρούχα του.

Εντόπιζε στα Βόρειοανατολικά Προάστια, φαρμακεία.

Εστίαζε να βρίσκονται στο εσωτερικό νεαρές υπάλληλοι, όχι όμως πελάτες.

Εισέβαλε με την απειλή μαχαιριού

Εισέβαλε, φορώντας κράνος  και με την απειλή του μαχαιριού λήστευε τις υπαλλήλους.

Συνελήφθη εν τέλει  από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βορειανατολικής Αττικής , σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πεύκης-Λυκόβρυσης.

Πρόκειται για, έναν 61χρονο ημεδαπό, ο οποίος εκτός από τις ληστείες κατηγορείται και για παράβαση του Νόμου Περί Όπλων. για ληστείες καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Επαναλαμβανόμενες οι ληστείες στη Βρορειοανατολική Αττική

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι «ύστερα από επισταμένη έρευνα των ανωτέρω Υπηρεσιών κατά την διάρκεια της οποίας συνελέγη πλήθος στοιχείων, επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη επαναλαμβανόμενων ληστειών σε φαρμακεία, στην Βορειανατολική Αττική”.

Εντόπιζε φαρμακεία με νεαρές υπαλλήλους και χωρίς πελάτες

Ειδικότερα, συνεχίζει η ανακοίνωση,  ο 61χρονος κινούμενος με μοτοσυκλέτα, εντόπιζε φαρμακεία όπου οι υπάλληλοι ήταν νεαρές γυναίκες και δεν παρευρίσκονταν πελάτες.

Στη συνέχεια, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κράνος καθώς και με την απειλή μαχαιριού, τρομοκρατούσε τα θύματα του και ακολούθως αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία.

Κατασχέθηκαν η μοτοσυκλέτα, το μαχαίρι και τα μετρητά

Στην κατοχή του καθώς και από την κατ’ οίκον έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια  μοτοσυκλέτα, ένα  μαχαίρι, είδη ένδυσης που έφερε κατά τη διάρκεια των ληστειών καθώς και το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ.

Ταυτοποιήθηκαν δύο εισβολές- Ψάχνουν κι άλλες

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο  περιπτώσεις στην Λυκόβρυση και στο Μαρούσι, αλλά η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες ληστείες φαρμακείων.

Οδηγείται στον ανακριτή για απολογία

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις