Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι τρεις καλύτερες… εκδοχές της μαυρισμένης μπανάνας
PLUS

Οι τρεις καλύτερες… εκδοχές της μαυρισμένης μπανάνας

  Η μπανάνα είναι ένα υγιεινό γλυκαντικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη, κάνοντας τα σνακ μας πιο υγιεινά. Αν δεν τις καταναλώσουμε αμέσως, αυτές από το κακό τους… μαυρίζουν και συνήθως τις πετάμε. Όχι πια! Επειδή δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να […]

 329353-681181

Η μπανάνα είναι ένα υγιεινό γλυκαντικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές συνταγές, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη, κάνοντας τα σνακ μας πιο υγιεινά. Αν δεν τις καταναλώσουμε αμέσως, αυτές από το κακό τους… μαυρίζουν και συνήθως τις πετάμε. Όχι πια!

Επειδή δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από το να πετάμε το οποιοδήποτε τρόφιμο, την επόμενη φορά που θα μαυρίσουν οι μπανάνες σας δοκιμάστε να τις χρησιμοποιήσετε κάπως έτσι.

Φτιάξε smoothies: Για ένα ξεχωριστό φυσικό χυμό ανακάτεψε μπανάνες, κανέλα, χυμό από λάιμ και λίγο κάρδαμο. Θα έχεις ενέργεια για ώρες!

Φτιάξε milkshakes: Αν συνηθίζεις αυτή τη λιχουδιά, ανακάτεψε τα υλικά σου και αντικατέστησε το παγωτό με παγωμένες μπανάνες. Θα σ′ αρέσει πολύ!

Φτιάξε μπάρες δημητριακών: Αν θες να δοκιμάσεις μια σπιτική μπάρα, αντικατέστησε τα αυγά με την μαυρισμένη σου μπανάνα!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις