Η υπέροχη κίνηση της Σάλμα Χάγιεκ για τους συμπατριώτες της

LIFESTYLE

Η υπέροχη κίνηση της Σάλμα Χάγιεκ για τους συμπατριώτες της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η Σάλμα Χάγιεκ αποφάσισε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους – πληγέντες και από το νέο μεγάλο σεισμό της περασμένης Τρίτης – συμπατριώτες της. Όπως αποκάλυψε, τα 7,1 Ρίχτερ που χτύπησαν την πόλη του Μεξικού, επανέφεραν στη μνήμη της εικόνες από τις συνθήκες που βίωσε η ίδια μετά τον ολέθριο σεισμό που είχε πλήξει την […]

22.09.2017 | 15:08

Η Σάλμα Χάγιεκ αποφάσισε να βοηθήσει με κάθε τρόπο τους – πληγέντες και από το νέο μεγάλο σεισμό της περασμένης Τρίτης – συμπατριώτες της.

Όπως αποκάλυψε, τα 7,1 Ρίχτερ που χτύπησαν την πόλη του Μεξικού, επανέφεραν στη μνήμη της εικόνες από τις συνθήκες που βίωσε η ίδια μετά τον ολέθριο σεισμό που είχε πλήξει την πατρίδα της, το Μεξικό, πριν από 30 χρόνια, αφήνοντας πίσω του χιλιάδες θύματα.

Έχοντας επιζήσει από τον ισχυρότατο εκείνο σεισμό και ενθυμούμενη με πόνο τους συγγενείς και φίλους που είχε χάσει τότε, όχι μόνο υποσχέθηκε να διαθέσει το ποσό των 100.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών των πληγέντων, αλλά με βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές της να κάνουν δωρεές μέσω του εξπέρ σε συγκέντρωση χρημάτων site CrowdRise.

«Έχω ζήσει μετά από καταστροφή αυτού του μεγέθους και είναι τρομακτικό… Σας θερμοπαρακαλώ δείξτε τη συμπόνια σας, βοηθείστε. Οτιδήποτε μπορείτε να δώσετε θα κάνει μεγάλη διαφορά», ανέφερε στο μήνυμά της η διάσημη ηθοποιός και σύζυγος του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Φρανσουά Ανρί Πινό και, ως αποτέλεσμα, μέχρι το πρωί της Πέμπτης κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 238.000 δολάρια μέσα από τις δωρεές 2.700 ανθρώπων που έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια.

Exit mobile version