Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δυο- δυο αποπλανούσε τους μαθητές της 25χρονη δασκάλα
ΚΟΣΜΟΣ

Δυο- δυο αποπλανούσε τους μαθητές της 25χρονη δασκάλα

Ανάστατο το Αρκάνσας από την είδηση πως η 25χρονη δασκάλα λυκείου Jessie Lorene Goline βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης πρώτου βαθμού, για επαφές που είχε με τέσσερις μαθητές, τους οποίους προσέγγισε στέλνοντάς τους «υποσχόμενα» sms και προσκαλώντας τους στο διαμέρισμά της για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της. Τρεις από τους μαθητές πήγαιναν […]

daskala1

Ανάστατο το Αρκάνσας από την είδηση πως η 25χρονη δασκάλα λυκείου Jessie Lorene Goline βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης πρώτου βαθμού, για επαφές που είχε με τέσσερις μαθητές, τους οποίους προσέγγισε στέλνοντάς τους «υποσχόμενα» sms και προσκαλώντας τους στο διαμέρισμά της για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις της.

daskala3

Τρεις από τους μαθητές πήγαιναν στο λύκειο Marked Tree, όπου η Goline δίδασκε από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο του 2016, όταν και απολύθηκε λόγω της έντονης φημολογίας που υπήρχε για τις «εξωσχολικές» της δραστηριότητες.

Μάλιστα, ένας από τους ανηλίκους τόνισε στην κατάθεσή του, πως ένα βράδυ, κι ενώ είχαν κάνει σεξ δύο φορές, την «αχόρταγη» δασκάλα επισκέφθηκε στο διαμέρισμά της κι ένας φίλος του από άλλο σχολείο με τον οποίο έκανε επίσης έρωτα!

Με τον σύζυγό της

daskala2

Η 25χρονη δασκάλα, η οποία, σημειωτέον, είναι παντρεμένη, αν και ομολόγησε στις Αρχές πως αποπλάνησε τους τέσσερις μαθητές, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντας ότι, τουλάχιστον στην περίπτωση του ενός, πίστευε ότι είχε κλείσει τα 18.

Η δίκη έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Οκτωβρίου και, εφόσον βρεθεί ένοχη, η Goline αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης από 10 έως και 40 έτη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις