Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τραγωδία- Βρέθηκαν στην Ροδόπη συντρίμμια του αεροσκάφους
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία- Βρέθηκαν στην Ροδόπη συντρίμμια του αεροσκάφους

Με το χειρότερο τρόπο τελείωσε το θρίλερ της εξαφάνισης του αεροσκάφους που είχε απογειωθεί από την Αλεξανδρούπολη και εξαφανίστηκε απότομα το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στην Κερασιά Κομοτηνής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα κι ότι τα συντρίμμια βρήκε ένας κτηνοτρόφος, νότια του χωριού κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, […]

ImageHandler

Με το χειρότερο τρόπο τελείωσε το θρίλερ της εξαφάνισης του αεροσκάφους που είχε απογειωθεί από την Αλεξανδρούπολη και εξαφανίστηκε απότομα το μεσημέρι της Παρασκευής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αεροσκάφος κατέπεσε στην Κερασιά Κομοτηνής, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα κι ότι τα συντρίμμια βρήκε ένας κτηνοτρόφος, νότια του χωριού κοντά στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στο σημείο που υπέδειξε ο κτηνοτρόφος βρέθηκε το φτερό του αεροσκάφους. Το υπόλοιπο “σώμα” του βρέθηκε μέσα σε χαράδρα, σε ιδιαίτερα δύσβατη περιοχή.

kerasia4-1506096348

Στις έρευνες συμμετέχει από αέρος ένα σούπερ πούμα ενώ το σημείο που εντοπίστηκαν στα συντρίμμια προσπαθούν να προσεγγίσουν και επίγειες δυνάμεις.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο αεροπλάνο βρίσκονται 2 Ουκρανοί, που ξεκίνησαν σήμερα, Παρασκευή, την πτήση τους, με προορισμό τη Ρουμανία.

Συγκεκριμένα, στις 12:37, 2 αεροσκάφη τύπου CT2K με δύο άτομα πλήρωμα έκαστο, απογειώθηκαν.

kerasia3-1506096347

Στις 14:50, το ένα αεροσκάφος ανέφερε στο SOFIA FIR (Βουλγαρία) ότι δεν βλέπει το άλλο αεροσκάφος και στις 16:45, αφού προσγειώθηκε στη Ρουμανία, ανέφερε ότι σταμάτησε να βλέπει το άλλο αεροσκάφος 50 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αλεξανδρούπολης δηλαδή 15 ναυτικά μίλια πριν το SOFIA FIR.

Το Εθνικό Κέντρο Συντονισμού Έρευνας – Διάσωσης  έθεσε το αεροσκάφος σε φάση κινδύνου στις 17:00, καθόσον η βουλγαρική πλευρά είπε ότι δεν θα κάνει τίποτα. Περίπου 20 λεπτά αργότερα, απογειώθηκε το Super Puma της Λήμνου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις