Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πρωταθλητής στο καράτε ο 13χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Πρωταθλητής στο καράτε ο 13χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο (pics)

Ο άτυχος 13χρονος που σκοτώθηκε όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε καρφώθηκε σε τοίχο στο χωριό Ζυγό Καβάλας, ήταν πρωταθλητής στο Καράτε. O Λεωνίδας Χατζηναούμ μάλιστα φέτος είχε πάρει και χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Ρουμανία. Ο σύλλογος και ο προπονητής του αποχαιρέτησαν και από το fb τον αγαπημένο τους  Λεωνίδα, έναν αθλητή, όπως είπαν, χωρίς […]

kalos1-1506085429

Ο άτυχος 13χρονος που σκοτώθηκε όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε καρφώθηκε σε τοίχο στο χωριό Ζυγό Καβάλας, ήταν πρωταθλητής στο Καράτε.

O Λεωνίδας Χατζηναούμ μάλιστα φέτος είχε πάρει και χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στη Ρουμανία.

Ο σύλλογος και ο προπονητής του αποχαιρέτησαν και από το fb τον αγαπημένο τους  Λεωνίδα, έναν αθλητή, όπως είπαν, χωρίς αντίπαλο.

Η ανάρτηση του προπονητή του

«Η Οικογένεια μας είναι μικρότερη από σήμερα.. Ο Λεωνιδάκος μας άφησε παιδιά, θα  προπονείται από εκεί ψηλά πλέον. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη μέρα πριν 5 χρόνια που μπήκες και μου είπες κούρασέ με αν μπορείς.. Δεν θα ξεχάσω τον πόνο που μοίρασες στην Ρουμανία και ψαχνόταν. Θα σου θυμώσω γιατί μου υποσχέθηκες να κάνουμε καλή προετοιμασία για να πάμε το καλοκαίρι στο παγκόσμιο .. Θα σου θυμώσω γιατί δεν σκέφτηκες λίγο παραπάνω. Αλλά σου υπόσχομαι να μην σε ξεχάσω ποτέ. Στο επανειδήν, και να ξέρεις.. όταν συναντηθούμε.. θα πέσει πολύ ξύλο για να δω πόσο ετοιμάστηκες.  OSU αγορίνα μου».

21979119-10214083332540568-1-1506085415

Η ανάρτηση του Δημήτρη Γαλάνη, Branch chief του συλλόγου

«Η σχολή μας Α.Ο.Κ. Kyokushin Karate Kavala , οι αθλητές μας , τα μέλη μας , η οικογένεια της Honkyokushin Hellas και εγώ προσωπικά εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Λεωνίδα Χατζηναούμ , αθλητή του Ανέστη και του Fdf Dojo .

Ένα πολύ καλό παιδί , ένας πολύ καλός αθλητής , πραγματικός Karateka , χωρίς αντίπαλο στην κατηγορία του στην Ελλάδα , πρωταθλητής στην Ευρώπη , ο μόνος που μπορούσε να τον συναγωνιστεί ήταν ο αδερφός του .

Πραγματικά κρίμα να φεύγουν τέτοιοι αθλητές με αυτόν τον τρόπο και ειδικά σε τέτοια ηλικία . Πραγματικά κρίμα .

Εγώ ως Branch Chief της οργάνωσής μας στην Ελλάδα και ως ελάχιστο φόρο τιμής στον Λεωνίδα , θα του αποδώσω την μαύρη ζώνη και τον βαθμό του Shodan , κάτι που σίγουρα άξιζε πάνω από 100% .

Ευχόμαστε κουράγιο και καλή δύναμη στην οικογένεια του».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις