Κατσικάρης για Περπέρογλου: «Είναι παίκτης που ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίζεις»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κατσικάρης για Περπέρογλου: «Είναι παίκτης που ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίζεις»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, απέκτησε τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα τα τελευταία δύο χρόνια. Οι Ισραηλινοί, αγωνίζονται στο Eurocup, και έχουν στον πάγκο τους τον πρώην προπονητή της εθνικής μας ομάδας, Φώτη Κατσικάρη. Ο 50χρονος Έλληνας τεχνικός, είναι ενθουσιασμένος με την απόκτηση του 33χρονου φόρουορντ, και […]

22.09.2017 | 11:34

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Χάποελ Ιερουσαλήμ, απέκτησε τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος αγωνιζόταν στη Μπαρτσελόνα τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι Ισραηλινοί, αγωνίζονται στο Eurocup, και έχουν στον πάγκο τους τον πρώην προπονητή της εθνικής μας ομάδας, Φώτη Κατσικάρη.

Ο 50χρονος Έλληνας τεχνικός, είναι ενθουσιασμένος με την απόκτηση του 33χρονου φόρουορντ, και αυτό φάνηκε στις δηλώσεις του:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την απόκτηση του Στράτου. Είναι ένας παίκτης που έχει κατακτήσει τρεις φορές την Ευρωλίγκα και θα μας δώσει ποιότητα, εμπειρία και βάθος. Η προσθήκη του θα βοηθήσει στη χημεία της ομάδας μας και πάνω από όλα είναι ένας παίκτης που ξέρει τι χρειάζεται για να κερδίζεις. Σίγουρα είναι μια σημαντική μεταγραφή.»

Exit mobile version