Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Εκείνοι έβγαιναν για διασκέδαση και οι άλλοι… έμπαιναν για ληστεία
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκείνοι έβγαιναν για διασκέδαση και οι άλλοι… έμπαιναν για ληστεία

Του Πέτρου Καρσιώτη Εξαπέλυαν ληστρικές εισβολές σε πολυτελή σπίτια της Μυκόνου, αφού, αθέατοι παρακολουθούσαν τις εξόδους των ενοίκων. Ο λόγος, για συμμορία Αλβανών κακοποιών οι οποίοι μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως αρχηγού της, ενός 23χρονου, προκύπτει από τις έως τώρα έρευνες ότι είναι οι δράστες τουλάχιστον εννέα εισβολών σε βίλες με λεία ανυπολόγιστη. Χτυπούσε […]

the-port-of-mykonos-in-the-cyclades

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εξαπέλυαν ληστρικές εισβολές σε πολυτελή σπίτια της Μυκόνου, αφού, αθέατοι παρακολουθούσαν τις εξόδους των ενοίκων.

Ο λόγος, για συμμορία Αλβανών κακοποιών οι οποίοι μετά τη σύλληψη του φερόμενου ως αρχηγού της, ενός 23χρονου, προκύπτει από τις έως τώρα έρευνες ότι είναι οι δράστες τουλάχιστον εννέα εισβολών σε βίλες με λεία ανυπολόγιστη.

Χτυπούσε μαζί με τον αδελφό του κι άλλους δύο

Ο 23χρονος, που συνεργαζόταν με τρεις ακόμη συμπατριώτες του- ο ένας είναι αδελφός του- συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης, έξω από το σπίτι όπου διέμενε, ενώ ετοιμαζόταν να φύγει από το νησί των ανέμων.

Οι αστυνομικοί τον κάλεσαν να μείνει ακίνητος, αλλά εκείνος αντιστάθηκε και συνελήφθη μετά από πολλές προσπάθειες.

Εννέα εισβολές αποδίδονται στη σπείρα

Οι ίδιοι αστυνομικοί ταυτοποίησαν την «παρουσία» της σπείρας σε εννέα εισβολές, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες.

Η δράση της σπείρας, τρία μέλη της οποίας διαφεύγουν και αναζητούνται, ξεκίνησε στις 5 Αυγούστου και συνεχιζόταν μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου.

Τα μετρητά διοχετεύονταν στην Αλβανία

Τα μετρητά, που σήκωναν από τις βίλες, «έφευγαν» μέσω ανταλλακτηρίων στην Αλβανία ενώ τα πολύτιμα αντικείμενα ταξίδευαν με πλοίο στην Αθήνα και από εκεί στη γειτονική χώρα.

Κλοπιμαία στον χώρο διαμονής του αρχηγού της σπείρας

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν στο χώρο όπου διέμενε ο 23χρονος Αλβανός,  βρήκαν και κατέσχεσαν φορητούς υπολογιστές, τάμπλετ, smartphones, κινητά τηλέφωνα, κιάλια, γυαλιά ηλίου, ρολόγια, φωτογραφικές μηχανές, φιάλες ποτών, ρούχα, αρώματα και χρηματικά ποσά.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις