Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Στο Άγιο Όρος πάει ο Αλέξης Τσίπρας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Άγιο Όρος πάει ο Αλέξης Τσίπρας

Επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. Οπως αναφέρει το romfea.gr ο Πρωθυπουργός έστειλε σήμερα επιστολή στην Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, η οποία με την σειρά της κάλεσε τους αντιπρόσωπους των 20 Μονών «εις έκτακτον συνεδρίαν», για να κανονίσουν τις […]

Óôçí ÌïíÞ Îåíïöþíôïò ï Êáèçãïýìåíïò Áñ÷éì.ÁëÝîéïò îåíáãåß ôïí ÁëÝîç Ôóßðñá óôï Ìïõóåßï ôçò ÌïíÞò ìå ôá ðïëýôéìá åêêëçóéáóôéêÜ êåéìÞëéá, åéêüíåò êáé ÷åéñüãñáöá. Äéáêñßíïíôáé åðßóçò äåîéÜ ôïõ ÐñïÝäñïõ, ï ÌÜêçò Ëõêüðïõëïò êáé áñéóôåñÜ ôïõ ï Íßêïò ÐáððÜò, äéåõèõíôÞò ôïõ Ðïëéôéêïý Ãñáöåßïõ ôïõ. (EUROKINISSI/ÊÙÓÔÁÓ ÔÆÉÂÁÍÉÄÇÓ/AMEN.GR)

Επιστολή προς την Ιερά Κοινότητα να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, έστειλε σύμφωνα με πληροφορίες το Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα.

Οπως αναφέρει το romfea.gr ο Πρωθυπουργός έστειλε σήμερα επιστολή στην Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους, η οποία με την σειρά της κάλεσε τους αντιπρόσωπους των 20 Μονών «εις έκτακτον συνεδρίαν», για να κανονίσουν τις λεπτομέρειες της επίσκεψης.

Óôç ÌïíÞ Óßìùíïò ÐÝôñáò, óõíïìéëþíôáò ìå ôïí Êáèçãïýìåíï ôçò ÌïíÞò Áñ÷éì.Åëéóáßï. (EUROKINISSI/AMEN.GR)

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και ο Οικουμενικός Πατριάρχης θα αφιχθή στο Άγιον Όρος, μετά από πρόσκληση της Ι.Μ. Παντοκράτορος για τα εγκαίνια της νέας πτέρυγας που ολοκληρώθηκε φέτος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις