Άστραψε και βρόντηξε ο Κουρουμπλής για τις φήμες που κυκλοφόρησαν

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άστραψε και βρόντηξε ο Κουρουμπλής για τις φήμες που κυκλοφόρησαν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

  Κατηγορηματικός υπήρξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απέναντι σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως απείλησε τον πρωθυπουργό πως θα ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που εκείνος τον απομακρύνει από την κυβέρνηση. Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του, ο υπουργός Ναυτιλίας έκανε λόγο για «οχετούς», «αθλιότητες» και «αλητείες», αναφερόμενος μέχρι και σε διαθέσεις «ανθρωποφαγίας» που […]

21.09.2017 | 14:34

 

Κατηγορηματικός υπήρξε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής απέναντι σε δημοσιεύματα που αναφέρουν πως απείλησε τον πρωθυπουργό πως θα ανεξαρτητοποιηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, στην περίπτωση που εκείνος τον απομακρύνει από την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρουν στενοί συνεργάτες του, ο υπουργός Ναυτιλίας έκανε λόγο για «οχετούς», «αθλιότητες» και «αλητείες», αναφερόμενος μέχρι και σε διαθέσεις «ανθρωποφαγίας» που έχουν επικρατήσει στην υπόθεση. «Εκβιαστής δεν υπήρξα ποτέ. Συμπορεύτηκα με τον κ. Τσίπρα από το 2011 και θα συνεχίσουμε την προσπάθεια», ξεκαθάρισε ο κ. Κουρουμπλής, δηλώνοντας με βεβαιότητα πως η συνεργασία του με τον πρωθυπουργό παραμένει άριστη.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο υπουργός Ναυτιλίας έχει θέσει ως προτεραιότητά του τις διαδικασίες καθαρισμού του Σαρωνικού, καθώς και την ανάληψη νομοθετικών πρωτοβουλιών για την αντιμετώπιση της κατάστασης που επικρατεί με τα υπέργηρα πλοία, ώστε να αποφευχθούν στο μέλλον περιπτώσεις αντίστοιχες με εκείνη του «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Exit mobile version