Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Γκλέτσος παραδέχεται τον λόγο που αποφάσισε τώρα να παίξει σε σίριαλ
LIFESTYLE

Ο Γκλέτσος παραδέχεται τον λόγο που αποφάσισε τώρα να παίξει σε σίριαλ

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει σχολιαστεί πολλές φορές για την ειλικρίνεια του, όταν του απευθύνουν ερωτήσεις που άλλοι πιθανόν να απέφευγαν. Αυτή τη φορά, ομολόγησε ότι συμμετείχε στο σίριαλ «Τατουάζ» στον Alpha για ψηφοθηρικούς λόγους. «Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέλω τα χρήματα που συμφώνησα ότι θα λαμβάνω να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό» τονίζει για τη συμμετοχή […]

gkletsos-teleia-komma-aftodioikisi

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει σχολιαστεί πολλές φορές για την ειλικρίνεια του, όταν του απευθύνουν ερωτήσεις που άλλοι πιθανόν να απέφευγαν.

Αυτή τη φορά, ομολόγησε ότι συμμετείχε στο σίριαλ «Τατουάζ» στον Alpha για ψηφοθηρικούς λόγους.

«Δεν είναι θέμα χρημάτων. Θέλω τα χρήματα που συμφώνησα ότι θα λαμβάνω να πηγαίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό» τονίζει για τη συμμετοχή του ο δήμαρχος Στυλίδας στο περιοδικό TV Mania, ξεκαθαρίζοντας ότι ο σκοπός του είναι να γεμίσει τις μπαταρίες του για την κύρια δουλειά του, την τοπική αυτοδιοίκηση.

«Επειδή θα είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδος, θέλω, να ξαναγνωριστούμε με τον κόσμο, να με ξαναδεί και να με θυμηθεί. Η τηλεόραση, έχει πάρα πολύ μεγάλη δύναμη, και η συμμετοχή μου στο “Τατουάζ”, είναι ένας τρόπος επικοινωνίας μου με το ευρύ κοινό. Και δεν σας το κρύβω ότι ο λόγος για τον οποίον επιστρέφω στην τηλεόραση είναι και ψηφοθηρικός» πρόσθεσε!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις