Μετά τα αρνητικά σχόλια, η Κορινθίου ανέβασε την αρετουσάριστη φωτογραφία

LIFESTYLE

Μετά τα αρνητικά σχόλια, η Κορινθίου ανέβασε την αρετουσάριστη φωτογραφία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η γυμνή φωτογράφηση που έκανε η Μαρία Κορινθίου ως Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε, όπως πάντα, πλήθος σχολίων με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για «πλαστικούρα» και άλλα παρόμοια, που υπονοούν πως το ρετούς κάνει πάρτι. Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω και απάντησε στα σχόλια. «Από τότε που ξεκίνησα, για ό,τι και να κάνω ακούω, […]

21.09.2017 | 15:32

Η γυμνή φωτογράφηση που έκανε η Μαρία Κορινθίου ως Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε, όπως πάντα, πλήθος σχολίων με τους περισσότερους να κάνουν λόγο για «πλαστικούρα» και άλλα παρόμοια, που υπονοούν πως το ρετούς κάνει πάρτι.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω και απάντησε στα σχόλια.

«Από τότε που ξεκίνησα, για ό,τι και να κάνω ακούω, οπότε δεν ασχολούμαι πια» και συνέχισε: «όταν κάτι αφορά τη δουλειά μου κι εμπλέκουν το παιδί μου, δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι».

Παράλληλα, έκανε γνωστό πως ο σύζυγός της γνώριζε για τη φωτογράφηση πριν μπει στο Survival, ενώ τόνισε ότι «είμαι 15 χρόνια στο χώρο και αν ήθελα να είμαι στη δημοσιότητα μπορούσα και με άλλους τρόπους» και απάντησε σε όσους λένε ότι πληρώνεται για να κάνει γυμνές φωτογραφήσεις πως «αν γινότανε αυτό, μαγκιά δεν είναι να πληρώνεσαι γι’ αυτό που κάνεις;».

Σαν να μην φτάνει αυτό, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη φωτογραφία του εξωφύλλου χωρίς ρετούς!

«Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου», έγραψε η ηθοποιός!

Η φωτογραφία χωρίς ρετούς:

Η παραγγελιά μου μόλις έφτασε! Όπως με θέλετε! Αρετουσάριστη! Τα φιλιά μου?

A post shared by ᗰᗩᖇIᗩ KOᖇIᑎTᕼIOᑌ Official (@mariakorinthiou) on

Exit mobile version