Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Θύμα της γοητείας του Μακρόν και η Ζιζέλ (pics-vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα της γοητείας του Μακρόν και η Ζιζέλ (pics-vid)

Μια θερμή χειραψία ανάμεσα στη Ζιζέλ Μπούντχεν και τον Εμανουέλ Μακρόν, συνοδευόμενη από το αστραφτερό χαμόγελο της πρώτης, ήταν αρκετά για να κάνουν τα γαλλικά ΜΜΕ να… αφηνιάσουν, κάνοντας λόγο ακόμη και για «δυσφορία» της Μπριζίτ Μακρόν! «Αυτή η φωτογραφία δεν πρέπει να αρέσει στην Μπριζίτ», σχολίασε το σάιτ Potins.fr, ενώ η Madame Figaro έγραψε «Ζιζέλ […]

new-york-entre-gisele-buendchen-emmanuel-macron-septembre-2017

Μια θερμή χειραψία ανάμεσα στη Ζιζέλ Μπούντχεν και τον Εμανουέλ Μακρόν, συνοδευόμενη από το αστραφτερό χαμόγελο της πρώτης, ήταν αρκετά για να κάνουν τα γαλλικά ΜΜΕ να… αφηνιάσουν, κάνοντας λόγο ακόμη και για «δυσφορία» της Μπριζίτ Μακρόν!

«Αυτή η φωτογραφία δεν πρέπει να αρέσει στην Μπριζίτ», σχολίασε το σάιτ Potins.fr, ενώ η Madame Figaro έγραψε «Ζιζέλ και Μακρόν, η χειραψία που προκάλεσε κουτσομπολιά».

macron-brigitte13

Η… «ιστορική» αυτή συναντηση ανάμεσα στο Γάλλο πρόεδρο και το διάσημο μοντέλο, επιχειρηματία και πρέσβειρα του ΟΗΕ έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη, όπου αυτόν τον καιρό διεξάγονται συζητήσεις γύρω από την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον.

 

gigele-photo-edrano1

 

Η ίδια η Ζιζέλ, πάντως, έσπευσε να ευχαριστήσει τον κ. Μακρόν μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, με μια καθόλα επαγγελματική δήλωση:

«Σας ευχαριστώ κύριε Πρόεδρε, Εμανουέλ Μακρόν, για την πρωτοβουλία σας σχετικά με την Παγκόσμια Συμφωνία για το Περιβάλλον. Πρέπει να σταματήσουμε να ζούμε με την ιδέα “ο,τι δεν βλέπουμε, δεν υπάρχει” – δηλαδή αν δεν το βλέπουμε τότε δεν θα μας επηρεάσει. Αλλά θα μας επηρεάσει, διότι τα πάντα σε αυτόν τον κόσμο είναι αλληλένδετα. Τα σκουπίδια, για παράδειγμα, που μαγικά εξαφανίζονται από τα σπίτια μας κάθε μέρα, κάπου πάνε.

Πάνε σε χωματερές, ποτάμια και ωκεανούς και μολύνουν τα ψάρια, τις πηγές ύδατος και επιστρέφουν στο τραπέζι μας. Πρέπει να ξυπνήσουμε – Πρέπει να αναθεωρήσουμε τον τρόπο που ζούμε, τον τρόπο που παράγουμε, τον τρόπο που καταναλώνουμε και να αλλάξουμε τις συνήθειες μας πριν να είναι αργά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις