H Mελάνια δέχτηκε σκληρό bullying, για την ομιλία της για το… bullying

ΚΟΣΜΟΣ

H Mελάνια δέχτηκε σκληρό bullying, για την ομιλία της για το… bullying

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι χρήστες του διαδικτύου στη Μελάνια Τραμπ, όχι για έναν αλλά για αρκετούς λόγους, μετά την ομιλία της κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ανέφερε πως η αντιμετώπιση του διαδικτυακού εκφοβισμού αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητές της κατά την παραμονή της στον Λευκό Οίκο. «Κανένα παιδί δεν θα […]

21.09.2017 | 15:48


Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσαν οι χρήστες του διαδικτύου στη Μελάνια Τραμπ, όχι για έναν αλλά για αρκετούς λόγους, μετά την ομιλία της κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ ανέφερε πως η αντιμετώπιση του διαδικτυακού εκφοβισμού αποτελεί μια από τις άμεσες προτεραιότητές της κατά την παραμονή της στον Λευκό Οίκο.

«Κανένα παιδί δεν θα πρέπει να αισθάνεται ποτέ πεινασμένο, φοβισμένο, τρομοκρατημένο, εκφοβισμένο, απομονωμένο ή τρομαγμένο», είπε στην ομιλία της στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών.

«Πρέπει να διδάξουμε το κάθε παιδί τις αξίες της ενσυναίσθησης και της επικοινωνίας που είναι ο πυρήνας της ευγένειας, της ακεραιότητας και της κατανόησης που μπορούν να διδαχθούν μόνο μέσα από το προσωπικό μας παράδειγμα».

Και αυτά, ήταν αρκετά για να αρχίσουν το ανελέητο bullying.

Οι περισσότεροι άρχισαν το κράξιμο για το ογκώδες ροζ φόρεμα της, η τιμή του οποίου εκτιμάται στα $3.000 παρομοιάζοντας την με κορίτσι από το Willy Wonka.

Υπήρχαν και αυτοί όμως που ειρωνεύτηκαν την ομιλία της, σχολιάζοντας ότι τις νουθεσίες θα πρέπει να τις απευθύνει πρώτα πρώτα στον σύζυγό της, ο οποίος έχει κατηγορηθεί ότι συχνά εκφοβίζει τους αντιπάλους του μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Επίσης την προέτρεπαν να αλλάξει τους κωδικούς του wifi του συζύγου της, ώστε να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο!

Exit mobile version