Απίστευτο: Κυνηγούσε με ξύλα την τουρίστρια που της είπε πως είναι ακριβή! (video)

ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Κυνηγούσε με ξύλα την τουρίστρια που της είπε πως είναι ακριβή! (video)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έπαθε η Βρετανίδα τουρίστρια, όταν «την είπε» σε μια γυναίκα για την τιμή που πωλούσε την κούπα τσάι. Η 35χρονη Gemma Wilson έκανε πεζοπορία στο Annapurna Circuit στο Νεπάλ μαζί με τον έφηβο γιο της όταν σταμάτησαν σε ένα κατάστημα να πιουν κλασσικό μαύρο τσάι. Όταν όμως άκουσε πως […]

21.09.2017 | 11:28

Δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έπαθε η Βρετανίδα τουρίστρια, όταν «την είπε» σε μια γυναίκα για την τιμή που πωλούσε την κούπα τσάι.

Η 35χρονη Gemma Wilson έκανε πεζοπορία στο Annapurna Circuit στο Νεπάλ μαζί με τον έφηβο γιο της όταν σταμάτησαν σε ένα κατάστημα να πιουν κλασσικό μαύρο τσάι. Όταν όμως άκουσε πως το ποτήρι κοστίζει 150 ρουπίες (1 λίρα δηλαδή), έκανε παρατήρηση.

”Πάντα ρωτάω πόσο κοστίζει κάτι πριν το αγοράσω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση για κάποιο λόγο δεν το έκανα. Πάνατα πλήρωνα 50 ρουπίες για ένα μαύρο τσάι” ισχυρίστηκε η κ. Wilson στο Mirror.

”Οταν σηκώθηκα για να πληρώσω, η γυναίκα στο μαγαζί μου είπε ότι το τσάι μου κόστιζε 150 ρουπίες. Την ξαναρώτησα πόσο κάνει και επανέλαβε την ίδια απάντηση, οπότε έβγαλα τα λεφτά για να την πληρώσω αλλά της είπα ότι είναι αρκετά ακριβό”.

Οταν η κ. Wilson και ο γιος της έφυγα από το κατάστημα, σταμάτησαν για να βγάλουν φωτογραφία την ταμπέλα του καταστήματος.

Η ιδιοκτήτρια το είδε και βγήκε έξω αποκαλώντας την τουρίστρια ”Σκύλ@!” ενώ προσπάθησε να την χτυπήσει με ξύλο!

Καθώς η κ. Wilson με το γιο της έφευγαν, η γυναίκα από το Νεπάλ τους κυνήγησε μέσα στο μονοπάτι στο βουνό και τους πετούσε πέτρες, λέγοντας: ”Εσείς που μιλάτε Αγγλικά είστε πλούσιοι, γιατί κάνετε παζάρια;”

”Ικέτευα να μας αφήσει ήσυχους. Ηξερα πως το να απαντούσα στις προκλήσεις της θα ήταν μια κακή ιδέα γιατί ήμουν στο χείλος του γκρεμού πάνω στο βουνό και είναι αρκετά πιθανό να πέθαινα” είπε η Βρετανίδα η οποία επέστρεψε με λίγους μώλωπες.

Exit mobile version