Σάλος με τη σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη- “Είναι συγγενής μου” (vid)

ΕΞΩΦΥΛΛΟ

Σάλος με τη σύμβουλο του Κουρουμπλή που γελούσε με τον Μητσοτάκη- “Είναι συγγενής μου” (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σε αυστηρούς τόνους έκανε παρατήρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη στενή συνεργάτη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή. Κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος η μετακλητή υπάλληλος ειρωνευόταν κάνοντας γκριμάτσες , ενώ δε δίστασε σε κάποιο σημείο να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια. «Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή […]

21.09.2017 | 08:18

Σε αυστηρούς τόνους έκανε παρατήρηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη στενή συνεργάτη του Παναγιώτη Κουρουμπλή στη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή.

Κατά την διάρκεια της κρίσιμης συνεδρίασης της επιτροπής Περιβάλλοντος η μετακλητή υπάλληλος ειρωνευόταν κάνοντας γκριμάτσες , ενώ δε δίστασε σε κάποιο σημείο να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια.

«Γιατί γελάτε κύριε μου; Σας παρακαλώ συγκρατηθείτε ή αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω» είπε ο κ. Μητσοτάκης ενώ θέση πήρε και ο κ. Αμυράς που είπε: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί να βλέπω σύμβουλο Υπουργού, υποθέτω, την κυρία, να κάνει συνεχώς γκριμάτσες και να γελάει. Κυρία μου, που βρίσκεστε στο muppet show; Βρίσκεστε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Δηλαδή, όταν έρθει η σειρά μας να τοποθετηθούμε, θα έχουμε την κυρία να κάνει γκριμάτσες. Σας παρακαλώ».

Για το ίδιο θέμα δε και ο κ. Γιάννης Πλακιωτάκης (ΝΔ) επισήμανε: «Επιθυμούμε την αποβολή της κυρίας συμβούλου του Υπουργού, η οποία με τη στάση και τη συμπεριφορά της προσβάλλει το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν είναι δυνατόν να ανεχθούμε τέτοιου είδους συμπεριφορά».

Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός, δεξιά του ο υπουργός Ναυτιλίας και πίσω από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή η σύμβουλος του υπουργού

Σήμερα, μιλώντας στον Σκάι, ο κύριος Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι δεν πρόκειται απλώς για μια υπάλληλο του υπουργείου του, αλλά για συγγενή του. Η κυρία αυτή, δημόσιος υπάλληλος του υπουργείου Πολιτισμού, αποσπάστηκε ως μετακλητή στο υπουργείο Ναυτιλίας, καθώς όπως ισχυρίστηκε ο υπουργός, «δεν δικαιούμαι να έχω έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης μου κοντά μου;»!

Πάντως, ο κύριος Κουρουμπλής αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως «έγινε ένα λάθος», αναφερόμενος στην συμπεριφορά της εν λόγω κυρίας, χωρίς, σε κάθε περίπτωση, να ζητήσει «συγγνώμη» εκ μέρους της.

Exit mobile version