Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το “φακελάκι” ζει και βασιλεύει – Συνέλαβαν γιατρό
ΕΛΛΑΔΑ

Το “φακελάκι” ζει και βασιλεύει – Συνέλαβαν γιατρό

  Στα χέρια της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από χθες γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, έπειτα από καταγγελία ότι απαίτησε χρήματα για να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση. Σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο γιατρός είχε απαιτήσει 1.000 ευρώ από έναν ασθενή, προκειμένου να τον χειρουργήσει. Όμως, όταν παρέλαβε σε προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο το χρηματικό ποσό των […]

fakelaki giatros

 

Στα χέρια της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται από χθες γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής, έπειτα από καταγγελία ότι απαίτησε χρήματα για να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με σχετική καταγγελία, ο γιατρός είχε απαιτήσει 1.000 ευρώ από έναν ασθενή, προκειμένου να τον χειρουργήσει. Όμως, όταν παρέλαβε σε προκαθορισμένη συνάντηση στο νοσοκομείο το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ ως προκαταβολή, επενέβησαν άμεσα αστυνομικοί, καθώς τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα.

Με το φάκελο με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο γραφείο του ως βασικό αποδεικτικό στοιχείο, ο γιατρός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, με σχηματισθείσα εις βάρος του δικογραφία για δωροληψία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις