Βασίλης Σπανούλης: «Οι μισές ομάδες στη φετινή Euroleague είναι φαβορί για τον τίτλο»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βασίλης Σπανούλης: «Οι μισές ομάδες στη φετινή Euroleague είναι φαβορί για τον τίτλο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Αντώνης Γεωργακόπουλος

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, παραχώρησε δηλώσεις σε συνδρομητικό κανάλι, αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, στους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και στο πόσο δύσκολη έχει γίνει πλέον η Euroleague. «Μια καινούργια σεζόν με ίδιους στόχους. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, κάτι που κάνει τη δουλειά […]

21.09.2017 | 09:29

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο αρχηγός του μπασκετικού Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, παραχώρησε δηλώσεις σε συνδρομητικό κανάλι, αναφερόμενος στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, στους στόχους της νέας σεζόν, αλλά και στο πόσο δύσκολη έχει γίνει πλέον η Euroleague.

«Μια καινούργια σεζόν με ίδιους στόχους. Έχουν έρθει πολλοί καινούργιοι παίκτες, κάτι που κάνει τη δουλειά των προπονητών πιο δύσκολη. Υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και γίνεται σκληρή δουλειά.

Όλοι εγκλιματίζονται στην ομάδα και οι περισσότεροι ξέρουν που έχουν έρθει. Η ομάδα πέρυσι έφτασε σε έναν τελικό και θα μπορούσαμε να είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης.

Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω αυτό που ξέρω. Αισθάνομαι καλά με το κορμί μου. Σκοπός είναι να δούμε τι θα κάνει η ομάδα και όχι εγώ. Το θέμα είναι να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αναφορικά με το ποιόν θεωρεί φαβορί στη φετινή Euroleague, ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε πως «δε φοβάμαι κάποιον και τους σέβομαι όλους. Οι μισές ομάδες είναι φαβορί για τον τίτλο».

Το λόγο πήρε και ο “υπαρχηγός”, Γιώργος Πρίντεζης:

«Γενικότερα έγιναν πολύ προσεκτικές κινήσεις. Έχουμε έναν κορμό όπου είμαστε 6-7 παίκτες μαζί εδώ και χρόνια, οπότε ο ξένος είναι πιο εύκολο να μάθει τον ρόλο του και να προσαρμοστεί. Ουσιαστικά δεν ξεκινάμε από το μηδέν. Δεν ξέρω αν έγιναν σωστές ή λάθος, κινήσεις, αυτό θα φανεί στο τέλος από εμάς.»

Exit mobile version