Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γεράι Άλβαρεθ: Νίκησε τον καρκίνο για δεύτερη φορά!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γεράι Άλβαρεθ: Νίκησε τον καρκίνο για δεύτερη φορά!

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο 22χρονος αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γεράι Άλβαρεθ, ξεπέρασε τον καρκίνο στους όρχεις για δεύτερη φορά! Ο νεαρός, διαγνώσθηκε με την ασθένεια αυτή στις αρχές του καλοκαιριού, υποβλήθηκε με επιτυχία σε θεραπεία, και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα. Είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στους όρχεις το Δεκέμβριο […]

ALVAREZ2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο 22χρονος αμυντικός της Αθλέτικ Μπιλμπάο, Γεράι Άλβαρεθ, ξεπέρασε τον καρκίνο στους όρχεις για δεύτερη φορά!

Ο νεαρός, διαγνώσθηκε με την ασθένεια αυτή στις αρχές του καλοκαιριού, υποβλήθηκε με επιτυχία σε θεραπεία, και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στα γήπεδα.

Είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου στους όρχεις το Δεκέμβριο του 2016, αλλά μετά από εξετάσεις που του έγιναν το καλοκαίρι χρειάστηκε να υποβληθεί ξανά σε χημειοθεραπεία.

Θυμίζουμε, πως οι συμπαίκτες του είχαν ξυρίσει τα κεφάλια τους ώστε να του συμπαρασταθούν σε αυτό το πολύ δύσκολο κεφάλαιο της ζωής του.

μπιλμπαο

 «Είμαι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσω πως ο Γεράι θεραπεύτηκε. Είμαι πολύ χαρούμενος που η θεραπεία του είχε αποτέλεσμα. Τις επόμενες μέρες θα του δοθεί η άδεια να αρχίσει σταδιακά την επανένταξή του στις δραστηριότητες της ομάδας, ενώ θα παρακολουθείται στενά από γιατρούς», ανέφερε σχετικά ο προπονητής της Αθλέτικ.

Όλοι ελπίζουμε και ευχόμαστε, να είναι γερός και υγιής σε όλη την υπόλοιπη ζωή του!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις