Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζητούσαν selfie με τον Ομπράντοβιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φίλαθλοι του Ολυμπιακού ζητούσαν selfie με τον Ομπράντοβιτς

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν συμπαθούν καθόλου τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λόγω του «πράσινου» παρελθόντος του. Μάλιστα, μερίδα των οπαδών τον αποδοκίμασε κατά την εμφάνισή του στο ΣΕΦ, στη βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς από τον Ολυμπιακό και την Euroleague. Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν και μερικοί υγιείς φίλοι των […]

obradovic2

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Υπάρχουν πολλοί φίλαθλοι των Πειραιωτών, οι οποίοι δεν συμπαθούν καθόλου τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λόγω του «πράσινου» παρελθόντος του.

Μάλιστα, μερίδα των οπαδών τον αποδοκίμασε κατά την εμφάνισή του στο ΣΕΦ, στη βράβευση του Ντούσαν Ίβκοβιτς από τον Ολυμπιακό και την Euroleague.

Παρ’ όλα αυτά, υπήρχαν και μερικοί υγιείς φίλοι των «ερυθρόλευκων» οι οποίοι αναγνωρίζοντας την αξία και την προσφορά του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, τον ακολούθησαν μετά την έξοδό του από τα VIP για να φωτογραφηθούν μαζί του και να αποκτήσουν ένα αυτόγραφό του.

«Ο γιος μου είναι Ολυμπιακός, αλλά σε θαυμάζει, σε σέβεται και θα ήθελε μία φωτογραφία μαζί σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας πατέρας που κρατούσε το παιδί του στην αγκαλιά.

Εκδηλώσεις σεβασμού και φίλαθλης αγάπης, εισέπραξε και ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης.

Και οι δυο τους, δεν χάλασαν χατίρι σε κανέναν που “τόλμησε” να τους ζητήσει κάτι που να θυμίζει τη συνάντησή τους.

Άραγε στο μέλλον θα δούμε παρόμοιες ενέργειες από φίλους διαφόρων ομάδων;

Το ελπίζουμε, γιατί τέτοιες στιγμές προάγουν το μεγαλείο του αθλητισμού, ο οποίος βασίζεται σε θεμελιώδεις ξεχασμένες αξίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις