Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Νέα ημερομηνία για το… τέλος του κόσμου: Αυτή τη φορά, έχουν στοιχεία!
PLUS

Νέα ημερομηνία για το… τέλος του κόσμου: Αυτή τη φορά, έχουν στοιχεία!

Κάθε φορά που θα ακούμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου θα γελάμε, όμως τώρα οι… ειδικοί επιμένουν. Οι συνωμοσιολόγοι έρχονται να προσθέσουν άλλη μία, την 23η Σεπτεμβρίου και επιμένουν πως το φαινόμενο της περασμένης Δευτέρας με την Πανσέληνη και τη μερική έκλειψη είναι σημάδι του ουρανού για το τέλος του κόσμου. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως […]

apocalypse-733358

Κάθε φορά που θα ακούμε πως έρχεται το τέλος του κόσμου θα γελάμε, όμως τώρα οι… ειδικοί επιμένουν.

Οι συνωμοσιολόγοι έρχονται να προσθέσουν άλλη μία, την 23η Σεπτεμβρίου και επιμένουν πως το φαινόμενο της περασμένης Δευτέρας με την Πανσέληνη και τη μερική έκλειψη είναι σημάδι του ουρανού για το τέλος του κόσμου.

Μάλιστα, ισχυρίζονται πως ο θρυλικός πλανήτης των αρχαίων Σουμέριων Nibiru ή αλλιώς πλανήτης Χ πρόκειται σύντομα να περάσει πολύ κοντά από τη Γη και θα φέρει την Αποκάλυψη, η οποία θα προκαλέσει την καταστροφή του κόσμου.

Τι είναι ο πλανήτης Χ;

Ο πλανήτης Χ  θεωρείται από ερευνητές ένας «κρυφός» πλανήτης,  που βρίσκεται  πίσω από άλλα αστέρια του ηλιακού συστήματος και γι’ αυτό μέχρι τώρα δεν έχει εντοπιστεί.

Ο David Meade, συγγραφέας του βιβλίου «Πλανήτης Χ – Η άφιξη του 2017», πιστεύει πως ο πλανήτης πλησιάζει όλο και πιο κοντά στον νότιο πόλο της γης και αυτό θα προκαλέσει βιβλικές καταστροφές. Όπως αναφέρει, ο πλανήτης πρόκειται να φτάσει κοντά στη Γη στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο Mint υποστηρίζει πως o κόσμος θα έπρεπε να είναι προετοιμασμένος εδώ και χρόνια για αυτό που πρόκειται να συμβεί όταν ο Πλανήτης Χ έρθει τόσο κοντά στη Γη.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αναφέρουν αναφορικά με την θεωρία του Meade  ότι στην «Αποκάλυψη» αναφέρεται: «Ένα μεγάλο σημάδι φάνηκε στον ουρανό. Μια γυναίκα ντυμένη τον ήλιο, έχοντας το φεγγάρι κάτω από τα πόδια της και ένα στεφάνι από 12 αστέρια στο κεφάλι της». Δηλαδή, το μεγάλο σημάδι, η γυναίκα, όπως περιγράφεται στην «Αποκάλυψη» είναι μορφή αστρονομικών φαινομένων και διαρκεί μόνο λίγες ώρες. Σύμφωνα με τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το αστρονομικά λογισμικά μοντέλα, αυτό το σημάδι δεν έχει ποτέ παρουσιαστεί στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ο David Meade προειδοποιεί το κοινό να αποφύγει την ημέρα της Αποκάλυψης, τις μεγάλες πόλεις και να βρει καταφύγιο στην εξοχή. Όπως ο ίδιος γράφει, θα πρέπει όλοι να αποφύγουν το San Francisco και το Oakland, το Los Angeles και το Anchorage, την Alaska και φυσικά το Seattle και την Washington.

Πάντως, στο παρελθόν είχε προβλεφθεί ξανά πως ο πλανήτης Nibiru θα χτυπούσε τον πλανήτη μας τον Δεκέμβριο του 2015 και πριν από αυτό τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Επίσης, ανάλογη πρόβλεψη είχαν κάνει και οι Μάγια, λέγοντας πως ο Nibiru θα χτυπούσε τη Γη το 2012.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις