Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ολυμπιακός και η Euroleague, τιμούν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε έναν αγώνα-γιορτή στο ΣΕΦ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός και η Euroleague, τιμούν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς σε έναν αγώνα-γιορτή στο ΣΕΦ

  – του Αντώνη Γεωργακόπουλου Ο Ολυμπιακός, υποδέχεται απόψε επίλεκτη ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ, ώστε να τιμήσει τον Σέρβο τεχνικό που χάρισε στους Πειραιώτες δύο Ευρωλίγκες. Παράλληλα, θα γίνει ο πρώτος προπονητής που τιμάται από την Euroleague με την ύψιστη τιμή, αφού θα αποκτήσει τον τίτλο «Euroleague Basketball Legend». Μεταξύ των παικτών που […]

ivkovic

 

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Ο Ολυμπιακός, υποδέχεται απόψε επίλεκτη ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ, ώστε να τιμήσει τον Σέρβο τεχνικό που χάρισε στους Πειραιώτες δύο Ευρωλίγκες.

Παράλληλα, θα γίνει ο πρώτος προπονητής που τιμάται από την Euroleague με την ύψιστη τιμή, αφού θα αποκτήσει τον τίτλο «Euroleague Basketball Legend».

Μεταξύ των παικτών που ο κόουτς Ίβκοβιτς βοήθησε ώστε να πρωταγωνιστήσουν και θα παίξουν γι’ αυτόν στο τελευταίο παιχνίδι του θα είναι οι πόιντ γκαρντ Τομά Ερτέλ, Στέφαν Μάρκοβιτς, Μίλος Τεόντοσιτς και Νίκος Ζήσης. 

Στα σούτινγκ γκαρντ, οι Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και Κώστας Σλούκας. Στη θέση του σμολ φόργουορντ οι Τσεντί Οσμάν, Νίκολα Κάλινιτς και Φουρκάν Κορκμάζ.

Σε αυτή του πάουερ φόργουορντ οι Πέρο Άντιτς, Ντάριο Σάριτς και Βίκτορ Χριάπα. Στα σέντερ οι Κάιλ Χάινς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς».

Το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, έχει λίγη σημασία, καθώς όσοι θα βρεθούν στον Πειραιά θα παρακολουθήσουν μία γιορτή του μπάσκετ, η οποία θα έχει ερυθρόλευκο χρώμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις