Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αφγανοί πρόσφυγες βίασαν 16χρονη κοπέλα
ΚΟΣΜΟΣ

Αφγανοί πρόσφυγες βίασαν 16χρονη κοπέλα

Δυο Αφγανοί βίασαν μια 16χρονη Γερμανίδα την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Βαυαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Οι δύο πρόσφυγες, 27 και 17 ετών, παρέσυραν την 16χρονη πίσω από έναν φράχτη κοντά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο και την βίασαν ενώ στη «σειρά» περίμενε ένας 18χρονος, επίσης Αφγανός. Ευτυχώς περαστικός κατάλαβε τι συμβαίνει […]

german-police

Δυο Αφγανοί βίασαν μια 16χρονη Γερμανίδα την Παρασκευή το βράδυ κοντά σε προσφυγικό καταυλισμό στη Βαυαρία, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι δύο πρόσφυγες, 27 και 17 ετών, παρέσυραν την 16χρονη πίσω από έναν φράχτη κοντά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο και την βίασαν ενώ στη «σειρά» περίμενε ένας 18χρονος, επίσης Αφγανός.

Ευτυχώς περαστικός κατάλαβε τι συμβαίνει και οι δράστες έγιναν καπνός. Οι τρεις Αφγανοί βρήκαν την κοπέλα όταν άφησε την παρέα της έξω από τον καταυλισμό και απομακρύνθηκε για να πάει στον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό.

Οι Αρχές χρησιμοποίησαν ακόμα και ελικόπτερο και εντόπισαν τους δράστες κοντά στο σημείο του βιασμού.

Οι δύο βιαστές που έχουν κάνει αίτηση ασύλου, παραμένουν υπό κράτηση ενώ ο τρίτος της παρέας αφέθηκε ελεύθερος.

Η Ούρσουλα Μάγερ, δήμαρχος του Höhenkirchen-Siegertsbrunn στην Άνω Βαυαρία, χαρακτήρισε το περιστατικό «φοβερό» και δήλωσε, πως σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, οι τρεις άντρες ήταν μεθυσμένοι, κάτι που δεν επιβεβαιώνει η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες αφότου στο Ροζενχάιμ της Βαυαρίας ένας Νιγηριανός, που απέτυχε να του χορηγηθεί άσυλο, επιτέθηκε σε γυναίκα που έκανε τζόκινγκ και προσπάθησε να την βιάσει. Η γυναίκα κατόρθωσε να διαφύγει και ο άντρας αργότερα συνελήφθη.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις