Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ / Πρόσκληση προς όλα τα μέλη του ΔΣΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ

Πρόσκληση προς όλα τα μέλη του ΔΣΑ

Η Πολυφωνική Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών HARMONIA JURIS εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλό και παραγωγικό δικαστικό έτος! Συνάμα, καλεί τους συναδέλφους, δικηγόρους και ασκούμενους, που έχουν αγάπη και ενδιαφέρον για τη μουσική να συμμετάσχουν στο καλλιτεχνικό της πρόγραμμα υπό την διεύθυνση του Μαέστρου της, κ. Γιάννη Βρυζάκη. Η HARMONIA JURIS, με υπερδεκαετή παρουσία […]

candonio.net

Η Πολυφωνική Χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών HARMONIA JURIS εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλό και παραγωγικό δικαστικό έτος! Συνάμα, καλεί τους συναδέλφους, δικηγόρους και ασκούμενους, που έχουν αγάπη και ενδιαφέρον για τη μουσική να συμμετάσχουν στο καλλιτεχνικό της πρόγραμμα υπό την διεύθυνση του Μαέστρου της, κ. Γιάννη Βρυζάκη.

Η HARMONIA JURIS, με υπερδεκαετή παρουσία στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα, διαθέτει ποικιλόμορφο ρεπερτόριο αποτελούμενο από έργα Ελλήνων συνθετών, κλασικό διεθνές ρεπερτόριο, έργα διεθνών σύγχρονων καλλιτεχνών και έργα από τον παγκόσμιο κινηματογράφο, διασκευασμένα για τετράφωνη χορωδία.

Οι πρόβες της HARMONIA JURIS θα πραγματοποιούνται από την Τρίτη 19-9-2017 και κάθε Τρίτη ώρα 19.30 στον 3ο όροφο του ΔΣΑ.

Για πληροφορίες και εγγραφές νέων μελών μπορείτε να απευθύνεστε στην Εκπρόσωπο της HARMONIA JURIS, Νατάσα Στρουμπούλη, τηλ. 6972888666.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις