Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ / Έκτη συνεχόμενη θητεία για τον γενικό διευθυντή του ΔΣΑ
ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ

Έκτη συνεχόμενη θητεία για τον γενικό διευθυντή του ΔΣΑ

Ομόφωνα αποφάσισε το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, την ανανέωση για έκτη συνεχόμενη θητεία στη θέση του γενικού διευθυντή, του δικηγόρου Μπάμπη Ναούμη. Παρά την αρνητική εισήγηση του προέδρου του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή, τα μέλη του ΔΣ ψήφισαν ομόφωνα τη συνέχιση της θητείας του κ. Ναούμη, δίνοντας διαπαραταξιακή στήριξη […]

dieythintis2

Ομόφωνα αποφάσισε το ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της χώρας, την ανανέωση για έκτη συνεχόμενη θητεία στη θέση του γενικού διευθυντή, του δικηγόρου Μπάμπη Ναούμη.

Παρά την αρνητική εισήγηση του προέδρου του ΔΣΑ Βασίλη Αλεξανδρή, τα μέλη του ΔΣ ψήφισαν ομόφωνα τη συνέχιση της θητείας του κ. Ναούμη, δίνοντας διαπαραταξιακή στήριξη στο πρόσωπο του γνωστού δικηγόρου.

Στο πρόσωπο του κ. Ναούμη αναγνωρίστηκε από τα μέλη του ΔΣ του ΔΣΑ το ήθος και η γνώση με την οποία χειρίζεται τα θέματα, με κύριο μέλημα την εξυπηρέτηση των συναδέρφων του δικηγόρων και εργαζομένων του συλλόγου.

Ο κ.Μπάμπης Ναούμης είναι μέλος της «Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις