Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πυροβολήθηκε δεκάχρονος που έπαιζε στο σχολείο (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυροβολήθηκε δεκάχρονος που έπαιζε στο σχολείο (vid)

Συναγερμός έχει σημάνει στο τμήμα Ανηλίκων της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη  του άγνωστου που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο και τραυμάτισε το βράδυ της Κυριακής ένα 10χρονο ανήλικο αγόρι που μαζί με φίλους του έπαιζε μπάσκετ στο προαύλιο του 9ου Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου. Το 10χρονο αγόρι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και οι Αρχές […]

purobolisan-astunomikous-sta-ilisia.w_hr

Συναγερμός έχει σημάνει στο τμήμα Ανηλίκων της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό και την σύλληψη  του άγνωστου που πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο και τραυμάτισε το βράδυ της Κυριακής ένα 10χρονο ανήλικο αγόρι που μαζί με φίλους του έπαιζε μπάσκετ στο προαύλιο του 9ου Δημοτικό Σχολείο Γαλατσίου.

Το 10χρονο αγόρι τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και οι Αρχές θεωρούν πως αφορμή ήταν η ενόχληση του δράστη από τις φωνές των παιδιών.

Όπως έδειξαν οι εξετάσεις, η βολίδα βρίσκεται μέσα στο χέρι του 10χρονου.

Ο πατέρας του μικρού, μίλησε στον Ant1 και όπως είπε, ο γιος του με τους φίλους του έπαιζαν μπάσκετ στο προαύλιο του σχολείου, όταν ξαφνικά γύρισε σπίτι με αίματα στο χέρι, ενώ ο ίδιος είδε μόνο μια γρατζουνιά και γι’ αυτό δεν ανησύχησε.

Τα παιδιά διηγήθηκαν στους αστυνομικούς τι συνέβη και πώς τους φάνηκε ο ήχος που άκουσαν.

Μάλιστα, ο πατέρας του παιδιού είχε θεωρήσει επιπόλαιο τον τραυματισμό και μόνο κατόπιν παρότρυνσης των αστυνομικών πήγε το παιδί στο νοσοκομείο. Εκεί, αφού οι γιατροί περιποιήθηκαν το τραύμα και μετά τις ακτινογραφίες, εντοπίστηκε η βολίδα μέσα στο χέρι του 10χρονου και πλέον πρόκειται εντός των ημερών να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αφαιρεθεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις