Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτή είναι η μητέρα που “έσβησε” έξω από το σχολείο των παιδιών της
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή είναι η μητέρα που “έσβησε” έξω από το σχολείο των παιδιών της

Στη θλίψη έχει βυθίσει συγγενείς και φίλους ο θάνατος της 33χρονης Μαρίας Κυριακάκη – Γεωργιάδη, της μητέρας που «έσβησε» μπροστά από το σχολείο των παιδιών της στο Ηράκλειο, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το μάθημα. Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη Μαρία παραπονέθηκε σε κάποιους από τους γονείς που βρίσκονταν μαζί της έξω από το σχολείο ότι δεν […]

1505806437

Στη θλίψη έχει βυθίσει συγγενείς και φίλους ο θάνατος της 33χρονης Μαρίας Κυριακάκη – Γεωργιάδη, της μητέρας που «έσβησε» μπροστά από το σχολείο των παιδιών της στο Ηράκλειο, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το μάθημα.

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη Μαρία παραπονέθηκε σε κάποιους από τους γονείς που βρίσκονταν μαζί της έξω από το σχολείο ότι δεν αισθανόταν καλά και είχε τάσεις λιποθυμίας.

Σε δευτερόλεπτα, η γυναίκα κατέρρευσε και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο με γιατρό που κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να την κρατήσει στη ζωή.

mitera-irakleio-1505806370

Η 33χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου άφησε την τελευταία της πνοή από ανεύρυσμα εγκεφάλου, σύμφωνα με τους γιατρούς, κάτι όμως που θα πιστοποιηθεί από το ιατρικό πόρισμα.

Σήμερα στις 11:00 η οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα πουν το τελευταίο αντίο στη Μαρία, στον Ιερό Ναό Παναγίτσας Μασταμπά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις