Να πώς θα λύσετε το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα τζιν!

PLUS

Να πώς θα λύσετε το μεγαλύτερο πρόβλημα με τα τζιν!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Τα τζιν τα αγαπάμε πολύ, έχουν όμως τις ιδιοτροπίες τους! Η χειρότερη όλων είναι πως όσο περισσότερο πλένονται τόσο περισσότερο χάνουν το χρώμα τους, κάτι που συμβαίνει περισσότερο στα σκουρόχρωμα. Υπάρχει όμως ο τρόπος να διατηρήσουν το χρώμα τους ζωντανό και φρέσκο. Τι πρέπει να κάνετε; Φροντίστε να το μουλιάσετε για μισή ώρα σε 5 […]

18.09.2017 | 14:33

Τα τζιν τα αγαπάμε πολύ, έχουν όμως τις ιδιοτροπίες τους!

Η χειρότερη όλων είναι πως όσο περισσότερο πλένονται τόσο περισσότερο χάνουν το χρώμα τους, κάτι που συμβαίνει περισσότερο στα σκουρόχρωμα.

Υπάρχει όμως ο τρόπος να διατηρήσουν το χρώμα τους ζωντανό και φρέσκο.

Τι πρέπει να κάνετε; Φροντίστε να το μουλιάσετε για μισή ώρα σε 5 λίτρα νερό τα οποία προηγουμένως έχετε διαλύσει 60 γραμμάρια ξίδι. Αφήστε το τζιν σας να στεγνώσει και, έπειτα, ξεπλύνετέ το καλά χωρίς, ωστόσο, να χρησιμοποιήσετε κάποιο απορρυπαντικό.

Αν πάλι θέλετε να προστατέψετε το χρώμα ενός παλιού μαύρου αγαπημένου τζιν, δεν έχετε παρά να το βουτήξετε σε μια λεκάνη με χλιαρό νερό. Στη συνέχεια, διαλύστε σε αυτήν ένα φακελάκι τσάι και αφήσετε το ρούχο να μουλιάσει σε αυτό το διάλυμα για 45 λεπτά. Τέλος, στύψτε καλά το τζιν σας και απλώστε το να στεγνώσει χωρίς να το ξεπλύνετε καθόλου.

Θα δείτε αμέσως τις διαφορές!

Exit mobile version