Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έκανε κάτι… πρόστυχο με βάρος για μπάρα και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών! (pic)
ΚΟΣΜΟΣ

Έκανε κάτι… πρόστυχο με βάρος για μπάρα και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών! (pic)

Κανείς δεν ξέρει τι σκέφτηκε αυτός ο άντρας στη Γερμανία. Πελάτης γυμναστηρίου στην πόλη Βορμς θέλησε να βάλει το πέος του στην τρύπα ενός βάρους για μπάρα όμως δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα. Οι διαστάσεις του βάρους 2,5 κιλών δεν ήταν στα… μέτρα του κι έτσι κόλλησε και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών, οι οποίοι με […]

ImageHandler

Κανείς δεν ξέρει τι σκέφτηκε αυτός ο άντρας στη Γερμανία.

Πελάτης γυμναστηρίου στην πόλη Βορμς θέλησε να βάλει το πέος του στην τρύπα ενός βάρους για μπάρα όμως δεν υπολόγισε καλά τα πράγματα.

Οι διαστάσεις του βάρους 2,5 κιλών δεν ήταν στα… μέτρα του κι έτσι κόλλησε και χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών, οι οποίοι με τη χρήση ειδικών εργαλείων κατάφεραν τον να απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν τα ειδικά εργαλεία με τα οποία λυγίζουν λαμαρίνες σε περίπτωση τροχαίων προκειμένου να απεγκλωβίσουν τυχόν εγκλωβισμένους.
foto-twit-dibme

Μάλιστα επειδή η διαδικασία ήταν οδυνηρή, χρειάστηκε να αναισθητοποιήσουν τον άνδρα.

Οι πυροσβέστες στη συνέχεια ανήρτησαν μια φωτογραφία με το κομματιασμένο βάρος δίνοντας συμβουλές σε όσους τυχόν επιχειρήσουν να στριμώξουν το πέος τους σε στενά σημεία. «Παρακαλούμε μην μιμείστε τέτοιου είδους πράξεις».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις